Perjantai-illan villasukkatreenit kotona. Vekalle eteen ja sivulle tuloja. Eteen se tuli oikean jalan eteen, todennäköisesti ennakoi takaa sivulle kiertämistä. Sivulle tuli hyvin! Välillä jäi hieman taakse, mutta oli ripeä ja tiivis. Sitten jättävät kerran, kaikki oikein. Erittäin hyvä. Lopuksi yksi tunnari yhdellä juustokuutiolla joka välissä. Veka teki oikein hienosti – söi juuston kerrallaan, haistoi jokaista kapulaa ja poimi oman heti sen kohdalle päästyään. Oikein hyvin!

Floralle käskyllä ja käsimerkillä pyörimistä myötä- ja vastapäivään, tämä hyvin. Näitä tehdään lämppänä agissa.

Dingo teki eteen ja sivulle tuloja. Eteentulot hyviä, osassa vain jäi takaosa vinoon ja oikea takajalka vähän repsottamaan. Tähän kroppaongelmista kieliviään epäsymmetriaan täytyy kiinnittää huomiota. Ei siis enempää näitä. Sivulletulot tosi hyviä! Nyt on päästy käsiavun karsimisessa siihen, että käsken kädet sivuilla ja nami kädessä, Dingo tulee edestä sivulle ja siirrän kättä eteen ja ylös niin että annan namin kuonoon koiran ollessa oikeassa paikassa. Tämä alkaa näyttää vallan mainiolta! Tiiviisti sivulla istuessa oikea takajalkakin pysyy ryhdissä pyllyn alla.

Sitten kokeiltiin istumista noutokapula suussa. Edessä pitoa en ole enää tehnyt, koska Dingolle ei tullut siitä hyvä fiilis. Panin kapulan lattialle, Dingo nosti sen ja käskin ISTU. Ensin pieni koira oli yhtenä kysymysmerkkinä ja tiputteli kapulaa, mutta nosti sen aina uudestaan. Käsimerkin avustuksella sitten istui, mistä palkka. Joka toistolla sujuvampi, kunnes Dingo alkoi mennä kapuloineen maahan.

Lopuksi tunnari. Yksi nami joka välissä. Dingo söi namit, oli tuomassa väärää, vei sen takaisin, nosti toista väärää, lähti dyykkaamaan lattiaa kauempaakin, tuli takaisin, nuuski lisää ja toi loppujen lopuksi oikean kun vain odotin kärsivällisesti. Ihan vaiheessa olevan tunnarin kanssa ei kannattaisin pitää näin pitkiä taukoja, vaikka monessa muussa asiassa tauon jälkeen koira tekee paremmin.