Olipas tylsä viikonloppu pois lukien Floran hyvät agistelut eilen. Paranneltiin Vekan uusiutunutta virtsistä ja yritettiin vain selvitä helteestä. Ei muuta kuin pienet kotitreenit Dingolle aina ajankohtaisin teemoin.

Lauantaina eteen ja sivulle tuloja. Oikea käsi keskilinjalla ja TÄNNE. Hienosti eteen! Vasen käsi sivulla ja RIVI, sitten kättä vähän eteen ylös koiran tullessa sivulle. Nämäkin tosi hyvin! Muutama toisto kutakin jättävää, näistä istumiset ja maahanmenot erittäin hyvin, seisominen pitää vielä ensin muistuttaa. Ohjatun kapulan poimintaa eli kapulan nosto, kehu, IRTI, palkka. Tämä ongelmitta, mutta vähän matkan päästä kapulan tuomisessa taas pientä epäröintiä.

Sunnuntaina eteen ja sivulle tuloja samoin kuin eilen ja tosi hyvin. Sitten ohjatun kapulan poimintaa ensin lattialta hienosti, sitten noin metrin päähän nakattuna myös erittäin hyvin eli Dingo toi kapulan nyt epäröimättä käden ulottuville, hyvä! Loppuun paikkaistuminen ja paikkamakuu. Molemmat 5–20 sekunnin välein palkkauksin, kävelin ympäriinsä ja kävin pieniä aikoja piilossa. Molemmat superhienosti pois lukien istuminen yksi nouseminen poimimaan lattialle pudonnutta naminmurenaa. Olipas kiva treenata pikkupinkoa :)