Torstaina oli Floran treenipäivä. Tehtiin tekniikkapätkiä hallissa valmiina olevilla esteillä. Treenin alkaessa ukkosti ja sade paukutti hallin kattoa. Se hermostutti Floraa niin ettei se pystynyt olemaan paikallaan säätäessäni esteitä. Se hiiviskeli matalana ovelle ja olisi luultavasti mieluiten ryöminyt autoon ratin alle piiloon. Kuitenkin taas kun lähdettiin tekemään, ei suorittamisessa ollut ongelmaa. Ei ole yllättävää, että Flora alkaa reagoida ääniin enemmän; onhan sen tottisahdistuskin yleistynyt kisamaisista tilanteista kaikkeen kenttätreeniin. Onneksi ukkonen ja ropina vaimenivat aika pian.

Kepit oli sijoitettu kahden putken väliin puomin viereen, joten siitä saatiin hyvä harjoitus: keppien haku ja pujottelu puomin leijeröinnillä. Vedätin pienellä riskillä ja palkkasin putken jälkeen, mutta Flora ei lintsannut yhtään kertaa, hienoa!

Hyppykuvioita: putkesta tuloja pystyhypylle, tosi hyvin! Jatkona pari hyppyä melkein suoraan ja yksi vähän sivussa, tässä sai taas huolella kääntää Flora posottaessa ensin suoraan. Putkesta tulo pakkovalssiin hyppyjen välistä oli ensin mahdoton: Flora lukitsi viereisen hypyn ja paineli sinne talla pohjassa, siinähän piipitin valssini kanssa. Palkkasin muutaman kerran namilla kädestä siivekkeen taakse, sitten onnistui ohjaukseen ja hypylle tulo hyvin! Rautalankaa vaan.

Sylkkärin parissa askarreltiin namipalkalla. Samoin muutama putkeen irtoaminen. Loppuun lyhyt ratanen putkilla ja hypyillä, palkkana putken jälkeen loput namit. Jouduttiin ottamaan pari kertaa alusta, Flora kävi vähän kuumana ja lähti rynnimään niin että kääntyminen oli haasteellista. Tarpeeksi vahvalla ohjauksella ok!