Iltapäivällä toinen treenikierros. Poikien kanssa lähikentälle. Lapussa luki kaikkea tekniikkahinkutusta, mutta oli niin älyttömän kuuma, että tehtiin vain lyhyesti pallopalkalla. Veka tutustui kakkosluokan eli kilon noutokapulaan. Ensin vain kannettiin, sitten heitto ja palkka puolivälissä tuontia. Kyllä se iso kapula nousi ja tuli, mutta melko letkeästi... palkkailin pelkistä nostoista myös. Lopuksi ihan pienet kapulataistelut. Hiki tuli, ei jaksettu enempää.

Dingon kanssa tehtiin muutamat eteenmenot pehmojalkapallolle. Myös kaikki jättävät vapaasti kerran, istu ja maahan ok mutta seisominen ei tahtonut muistua mieleen. Muuten vain leikittiin pallolla. Kivaa oli!

Sitten pojat kotiin ja Floran kanssa hallille. Flora pakitti ovelta kymmenen metriä, mutta tuli sisälle, kun lupasin että tänään ei katto ropise. Sisällä oli kyllä vielä kuumempi kuin ulkona. Ensin mentiin kepeille umpikulmaan suorassa kulmassa ja sitten jyrkemmin, molemmat hypyn kautta. Nyt ei keppien haku onnistunut yhtään, jouduin viemään huolella. Sen sijaan Flora pujotteli hyvällä raivolla joka kerta loppuun asti, vaikka vedätin minkä pystyin ja lopuksi jopa hetsasin lelulla ennen loppua. Tämä oli loistavaa!

Sitten namipalkalla kääntymisaiheisia pätkiä putkella ja muutamalla hypyllä. Melkein kaikki hyvin! Flora tuli hyvin ohjauksiin. Vain vierekkäisillä hypyillä välistäveto on aina vaan vaikea, Flora livahtaa niin helposti takaakiertoon. Rautalankapuolivalssi tuntuu niin kömpelöltä ja hitaalta.

Lopuksi vedettiin rataa, koska kentällä oli valmiina numeroituna kivan oloinen 20 esteen rata. Heti alussa puomi oli taas vaikea, Flora jumitti ja sitten karkasi. Miksiköhän tämä on radalla niin nihkeää aina? Putki, putki, hyppy, vastakäännös hypyllä ja putkeen hyvin. Toistoilla tässä tuli jopa olo, että kyllä se menee, liiku vaan. Ja menikin! Putkesta rengas ja viiston hypyn takaakierto, joka oli kiperä tilanne. Olisi ollut paljon järkevämpi kierrättää lähemmän siivekkeen kautta lyhemmällä tiellä ja suoremmalla linjalla jatkoon, mutta en kyllä keksinyt, miten koiran olisi siihen saanut käännettyä. Ei siis onnistunut, vaan piti tehdä persjättö renkaalle ja pyörityksenä kauemman siivekkeen kautta. Siitä hyppy ja vierekkäiset hypyt takaa ja suoraan. Flora livahteli taas jälkimmäiselläkin takaakiertoon. Tästä A ja hypyn kautta kepeille. Kepeillä uskalias persjättö onnistui! Hypyt vielä sinne ja takaisin, putki ja loppu, nämä ok. Pitää kyllä saada talveksi Floralle ryhmäpaikka ja kunnolla ratatreeniä!