Edelleen naurettavat lämpötilat, ja bonuksena työvyörymä. Ei siis lähdetty viestille eikä tokokentälle, vaan tyydyttiin treenailemaan kotona. Vekalle kaukoja ja tunnari. Kaukoissa esteenä etutassujen edessä tasapainolauta, ei toiminut: sekä Veka että Dingo läpsivät ja tönivät sitä paikaltaan. Ensin maa-istu-maa, tämä toki hyvin. Maa-seiso menee aika ok hissinä, mutta seiso-maassa tulee herkästi etenemää. Istu-seiso samoin aika hyvä, mutta seiso-istu on vielä ihan atomeina. Nyt mennään siis ihan nokasta ohjaamalla vielä. Tunnarissa herkullinen kotitekoinen namipulla (poron sisäelinseosta, karkeajauhettua lohta ja hevosenlihaa korpuksi paistettuna – tehtiin varmaan taas joku hajuennätys) murusteltuna tunnarien väleihin. Veka meni, haisteli, söi namit ja toi oikean. Erinomaista!

Dingolle vähän kaikkea. Eteen ja sivulle tuloja tietysti. Voi miten hienosti, käsi vain oikealla paikalla palkkaamassa. Kaukoja: istumaannousut jäävät herkästi vajaiksi. Muuten aika samoin kuin Vekalla eli seisomasta maahan ja istumaan tulee helposti eteenpäin. Myös sivusuunnassa luikertelua nähtiin tässä harjoituksessa. Sitten muutama toisto ohjatun kapulan poimimista. Ensin tuumaustauko ja pieni kävelykierros matolla, sitten ensimmäisen noston ja palkan, jee! palkan! namia! jälkeen Dingo alkoi noukkia kapulaa nopeasti ja mikä ihaninta, jopa hiukan kurotti sitä kädestä. Vielä pari kertaa nakkasin kapulan vähän kauemmas, ja Dingo kävi hakemassa sen. Jes! Hyvä nouto. Tunnari samoin kuin Vekalle, ja oikein hieno: namien nuuskinta, oikean tunnarin poiminta ja palautus. Loppuun treenattiin myös inhokkiani eli paikkamakuuta, jota tylsyytensä vuoksi treenataan yleensä aina "sitten ensi kerralla". Nyt jokunen minuutti liikehäiriöin ja tihein palkoin. Käppäilin edestakaisin ja kävin muutaman sekunnin pätkiä seisomassa piilossakin. Dingo ei tehnyt elettäkään noustakseen, hyvä! 

Floralle viihteeksi tunnareita niin että palkkasin sivuun ja nakkasin tunnarin takaisin aina eri paikkaan. Ei toiminut, Floralla alkoi höyry nousta korvista toistoilla. Suorituksellahan ei sinänsä ole vielä, koska se ei kisaa, mutta rauhallinen haistelu olisi parempaa tekemistä kuin tunnarien paiskominen puhkuen ja puhisten.