Tiistaina Vekan ja Dingon kaket & tunnari -päivä. Kakeissa koira maahan painavan laatikon taakse, ettei tulisi eteenpäin. Ei kauhean toimiva, koska kumpikin sitten kiipeili laatikolle... vaihdot kuitenkin aika ok. Kädestä palkkaaminenhan niitä vetää eteenpäin. Dingo on maa-seiso-maa-vaihtoa jumpannut keväällä niin paljon, että tekee aika hyvin, mutta Vekalla ei ole velä tekniikkaa tähän. Tunnaria yksi toisto, tunnarit ympyrässä ja juustopaloja väleissä. Veka söi juustot, mutta ei kuitenkaan haistellut tarpeeksi vaan otti väärän. OHO, Veka pudotti sen ja otti oikean, tästä palkka. Palkkaan korjaamisesta, koska Veka ei vielä osaa ja on sen näköinen, että se tuntee olevansa pakotettu ratkaisemaan tehtävän äkkiä vain jotenkin. Dingo sen sijaan nuuhkutti ankarasti juustot, koko lähiympäristön, sitten tunnarit, ja poimi oikean. Heti kehut ja palkka. Dingo teki myös perusasentoja, jotka otetaan nyt tehotreeniin.

Sitten Floran kanssa hallille. Keppejä tietysti heti alkuun kun koiran vire on tapissa. Floralla kyllä virettä riittää nyt muutenkin vaikka muille jakaa, kun sen treenimäärä on vähentynyt pariin agitreeniin viikossa. Toisaalta ne ovat sekä fyysisesti että henkisesti rasittavia Floran höyrytessä täysillä koko treenin. Nytkin oli kepeillä menoa ja meininkiä. Vedätin taas kunnolla, mutta vain kerran ensimmäisellä toistolla seinää kohti Flora lintsasi lopun. Muuten hienosti loppuun asti! Vaikka heiluttelin lelua edessä. Haut vauhdissa olivat sitten vaikeampia, suora avokulma ei meinannut löytyä tai kun löytyi, ei meinannut onnistua kakkosväliin taipuminen. Uusinnalla tietysti onnistuu, kun vauhtia on vähemmän.

Puomia tehtiin myös vauhdilla. Vapautin ja heitin juustopalan eteen aina heti kun etutassut olivat maassa. Vain yhdellä toistolla pysähdys liian ylös ja kutsu pois ilman palkkaa. Aika hyvin menee, mutta matkaa on vielä siihen, että voisin jäädä taakse.

Kentällä oli sopivan tuntuinen rata numeroituna, joten tehtiin myös ratatreeniä. Pätkissä, ei edes yritetty nollana. Koko radan läpi käymisen jälkeen askarreltiin juustopalkalla vaikeita kohti. Hypyille Flora kääntyi hyvin, rengas ja pussi ok, kontaktit aika hyvät. Mutta veto puomin alle putkeen oli vaikea, puomille karkasi. Alkoi sujua haltuunotosta palkkaamalla. Ja pitkä suora avokulma renkaalta kepeille takaaleikkauksena, no ei mitään saumaa. Flora juoksi johonkin keppien puoliväliin. Pakko oli valssata renkaan jälkeen ja kalastella koira jostain kintuista aloitukseen. Avokulmat siis tehotreeniin. Hyvä treeni oli!