Kuumuus ja tylsyys jatkuivat alkuviikolla. Veka virtsissaikulla, Dingo kutiaa. Maanantaina vain Dingolle iltaruokatreeni. Dingo oli kyllä innosta soikeana päästessään tekemään jotain. Eteen ja sivulle tulot tosi hyviä. Kaukoja: maa-seiso-maa hyvin hissinä, mutta useamman toiston jälkeen Dingo alkoi siirtää takapäätä vasemmalle. Aina samaan suuntaan kun tulee toistoja eli todennäköisesti lantion vinouden takia. Seiso-istu-seiso hyvin. Maa-istu-maa-vaihdossa istuminen tahtoo jäädä vajaaksi, muuten hyvä. Voisi jo alkaa miettiä ohjaamista oikealla käsimerkillä ja palkkaa vasemmasta kädestä. Lopuksi tunnari. Namit taas tunnarien väleissä. Dingo nuuskutteli ne esiin, otti ja toi oman, erinomaista :)

Tiistaina en jaksanut sitäkään vähää. Kuumuteen saatiin vähän lisää kosteutta: sadetta, ukkosta ja rakeita. Mutta keskiviikkona aktivoiduttiin Dingon kanssa jälki- ja esinetreeneihin ukkosta murahtelevien lyijynsinisten pilvien alle. Ensin esine. Tallatun kaistaleen takaosassa oli hanska, joka käytiin ensin Dingon kanssa bongaamassa. Esineruutuun meno oli Dingosta kauhean kivaa ja kiinnostavan hajuista joka puolelta, mutta hanska näytti sen mielestä vähän tylsältä. Kuitenkin kun tultiin lähetykseen, se lähti reipasta vauhtia suoraan esineelle ja toi sen käteen asti! Loistavaa!

Jälki tehtiin samoin kuin viimeksi. Dingo tuli katsomaan Miinua lyhyellä janalla ja kuopi maata päästäkseen perään. Mentiin autolle odottelemaan ja sitten kaikki yhdessä jäljelle. Jana oli niin kaunis, että siitä olisi voinut maalata taulun! Reipas eteneminen suoraan jäljelle, varma nosto ja ripeästi oikeaan suuntaan. Jälkeä oli viitisenkymmentä metriä. Alkupää meni vallan mainiosti. Dingo ajoi jälkeä hyvällä temmolla nokka maassa. Loppupäässä puunrankojen yli mentäessä se mutkitteli jäljeltä sivuun jemmapurkin ohi ja alkoi haistella ilmavainulla lähellä menevää tietä, mutta alkoi sitten hakea jälkeä uudestaan ja etsi takakautta purkin itse (en tiennyt tarkkaa paikkaa). Olipa hyvä harjoitus! Motivaatio jäljestää on nyt tärkein, ja se oli kunnossa. Jana meni nappiin, purkki löytyi omatoimisesti ja sadekin alkoi vasta kun tultiin metsästä pois :)