Lauantaina juostiin Floran kanssa kolme starttia Raumalla Agipitsi-kisoissa. A-kisa oli Timo Teilerin agirata. Tämä pääsi videolle:

https://www.youtube.com/watch?v=0NizHomchNc

Alun vähän liian näppärässä persjätössä kompastuin esteeseen ja melkein kaadoin sen. Ei kuinkaan virhettä tästä eikä mistään muustakaan. Ajalla -6,25 päästiin kolmansiksi ja saatiin kakkosten toinen luva! Hyvä rata! Kiitos Vilmalle kuvaamisesta. Katsoin videon startin jälkeen ja häpesin sitä, miten kipitän koiran perässä eikä Flora pääse edes juoksemaan kunnolla. Hyi. Rohkeammin pitäisi edetä, koska nyt vuoden kisaamisen jälkeen ollaan siinä vaiheessa, että yhteistyö kisaradoilla alkaa sujua. Kahdessa seuraavassa startissa yritinkin panostaa tähän osa-alueeseen ja juosta lujempaa.

B-kisa oli Johanna Wüthrichin agirata. Lähtöhypyn rima tipahti. Alkusuoralta mentiin putkeen, jonne Flora ei takaaleikkauksella mennyt, koska itse melkein pysähdyin putkensuulle, tästä kielto. Muuten rata meni hyvin! Aika -4,93 ja virheitä kymppi. 

Viimeisenä oli C-kisa, Petteri Kermisen hyppäri. Tähän mennessä armoton helle ja paahde alkoivat tuntua. Rataantutustuminen oli alkanut kävelyttäessäni Floraa B-kisan jälkeen, minkä havaitessani lykkäsin koiran hihnan lähimmälle tutulle ihmiselle ja hyppäsin aidan yli radalle tutustumaan minkä vielä ehti. Onneksi olimme loppupäässä starttia, joten Flora ehti vähän aikaa huilata häkissä ennen kuin juostiin lähtöön. Radan alussa oli putkesta hyppy suoraan, rinnakkainen hyppy takaakiertona ja takaviistossa toinen takaakierto, josta mentiin kepeille. Ensimmäisen ja toisen hypyn välissä oli pienoinen pakko mennä itse hyppyjen välistä. En suuresti uskonut tämän kuvion onnistumiseen (eikä nollastakaan tulisi luvaa, koska yksi hyppärinolla on jo), joten radalle lähdettiin aika takki auki. Flora varasti lähdönkin. Hypyt päästiin kuitenkin kaikki oikeinpäin. Pujottelukin oli erinomainen, ja sen lopussa uskalsin hiukan irrota vetämään oikeaan putkenpäähän. Pituus, okseri, putki, rengas hyvin, sitten kurvi hypylle, hyppy pyörityksenä ja pari loppuhyppyä ok. Tuomariakin oli jännittänyt, ehdinkö... tästä tulikin sitten nollavoitto ajalla -5,25! Hienoa!

Viikonloppu hengailtiin Porissa ja käytiin sunnuntaina Yyterin koirarannalla. Ihana paikka, tosin koirani eivät kyllä ui.

yyteri-normal.jpg