Veka pissasi aamulla verta ja joutui lääkäriin. Siltä löytyi virtsatietulehdus ja suurentunut eturauhanen. Näihin saatiin lääkkeet, ja homman pitäisi olla hanskassa siltä osin. Arvailun varaan jää, kauanko eturauhanen on ollut kipeä. Onko kipeä selkä johtunutkin kuitenkin siitä?

Illalla hallille Eskoa treenaamaan. Esko veti hyvin. Juostiin eri yhdistelminä putkia ja hyppyjä, jotka löytyivät taas paremmin – asiat olivat hautuneet koiran päässä tauon aikana. Keinu oli TOSI hyvä! Esko tuli joka kerta reippaasti päähän asti. Palkkoja kontaktille ja kutsu pois. Keppejä verkoilla. Aloitus löytyi taas paremmin, edistystä siis tässäkin, vaikka välistä ei voi vielä poistaa verkkoja: Esko tuli hämmästyneenä kolosta pois. Rengaskin oli nyt erittäin hyvä! Jätin Eskon istumaan ja kutsuin renkaan läpi vähitellen kauempaa: kaikki toistot oikein. Pussikin onnistui tosi hyvin. Kangasta nostettiin hiukan, sitten ei enää yhtään. Väliin vauhtipätkää: minimuuri, miniokseri, kurvi hypyn kautta putkeen persjätöllä, joka toimi aika hyvin. Myös putkesta pakkovalssiin ok. Kontakteja pikkuesteellä, nyt palkka kippoon valmiiksi alastulolle. Loppuun vielä pienet vauhtipätkät. 

Floran kanssa Hermostuttiin. Aloitettiin helpoilla vauhtiratapätkillä. Tekniikka vähän yski, menoa ja meininkiä oli. Sitten kepeille. Kun kerran oli Minna paikalla, hyödynnettiin apparin palkkaus keppien päähän. Tai sitten ei. Flora ei pystynyt pujottelemaan, kun jäin taakse. Tästä päästiin omaan aivovammaani eli siihen, että on vaan pakko pungertaa joku onnistuminen. Miksi ihmeessä tehtävää ei voi jättää kesken, jos se menee vain vääntämiseksi? Tästä note to self: älä pingota, ala bingota! Parit ratapätkät vielä loppuun menivät taas hyvin. Juhannuskisoissa sitten korkataan kakkosluokka.