Vekan pentusuunnitelma Acting-kennelin kanssa on julkistettu. Pentuja on toiveissa Acting Poison Ivyn kanssa, jolle odotellaan juoksuja loppukesälle.

Ryytynyt oli helteinen maanantai helteisen ja ajokilometripitoisen kyläily-, kehistely- ja paimennusviikonlopun jälkeen. Kävin henkistä taistelua tottiksiin lähtemisen kanssa ja päädyin kompromissiin: lähdin, mutta vain yhdellä koiralla, eli Veka mukaan ja pallo taskuun. Dingo ansaitsi lepopäivän ja Flora... on nyt mietintämyssyssä jättää se kokonaan pk-treeneistä pois, koska en saa sen tottissolmuja auki. Ihan vielä en siihen pysty, niin kirvelevä tappio se on.

Ohjattujen koulutusten teemana oli yhteistyö, vire ja motivaatio, joten niitä esiteltiin kouluttajalle. Mitään ongelmaa tällä osa-alueella meillä ei olekaan. Veka oli oikein reipas kuumuudesta huolimatta (Niihaman kenttä parkkiksineen on suojaisa ja paahteinen paikka) ja kiskoi narupalloa hyvin. Toisella kierroksella otin yksinäni jättävät ja eteenmenon. Nyt pitäisi alkaa tehdä kakkosluokan seisomistakin. Tehtiin kaikki kerran ja laakista oikein, jes! Eteenmenopallon olin kävellyt viemään lähes polvenkorkuisessa heinikossa, joten siihen jäi mukava ura. Veka oli lentoon lähdössä, rynnisti uraa pitkin ja kierteli sitten kuitenkin kentän päässä hetken ennen kuin löysi pallon. Virittyminen ja suora lähtö tosi hyvät!