Loppuviikko jatkui yskimisen ja kotitreenihipsuttelun merkeissä. Koko poppoolle suuntaharjoitus olkkarissa: koira istumaan ja nami kippoon 3 x oikealle, 3 x vasemmalle ja vielä kerran tai pari molempiin. Käsimerkki ja käsky OIKEE/VASEN. Flora oli aivan ässä, tietysti, kuten aina tällaisissa. Dingokin yllätti, nimittäin pysymällä pari sekuntia paikallaan istumassa. Suunnatkin se älysi hyvin. Vekalla oli hiukkasen pidemmät piuhat, mutta parilla toistolla alkoi kulkea. Hyvä!

Toisena iltana Dingo teki koko setin tottisjuttuja, joita sen vähän niin kuin pitäisi jo osata. Eteentulot namikäsi keskilinjalla hyviä, tosi suoria. Sivulletulot namikäsi taas paikallaan myös hyviä. Istumiset melkein hyviä, vähän pukkasi ensin maahanmenoa. Maahanmenot erittäin hyviä, samoin seisomiset onnistuivat nyt. Vähän kapulanpitoja edessä: Dingo piti ok, mutta oli sen näköinen, että mieluummin ei olisi pitänyt. Kokeiltiin lattialta nostoa; palkkasin kun sain otettua kapulan Dingon suusta, mutta tämä oli vaikeaa. Kapula ei ole kiva. Jätetään asia hautumaan. Paikkaistuminen ja paikkamakuu 5–35 sekunnin pätkissä, oikein hyvin! Ei yhtään livahdusta, hyvä kontakti. Pikku imutusseuraamispätkät loppuun. Taitava Dingo!

Lauantaina kävin turistina FMBB:ssä katselemassa eri lajeja ja ostelemassa tokoroinaa. Illalla ei jaksanut kuin viskellä pihanurtsille kasan nameja koirien nuuskuteltavaksi. Sunnuntaina jäivät agilityn rotumestaruuksiin osallistuminen varsin harmillisesti väliin, koska keuhkotautisena ei olisi ratojen juokseminen onnistunut mitenkäänpäin enkä olisi Floraa kylmiltään lykännyt kellekään varakuskille, vaikka sellainen olisi löytynytkin. Kisoissa kävin Vekan kuskina, sillä oli treffit kiinnostuneen kasvattajan kanssa. Illalla Dingo sai treenailla lisää seuraamista, edestakaisin terassia nami nokan edessä. Vallan mainiolta näytti ja tuntui!

Pari kuvaa jälkikokeesta, kuvat otti Minna Saarinen.

hyppymeno-normal.jpg

hyppytulo-normal.jpg