Iltapäivällä takametsässä kosteassa kuumuudessa isoille janat ja niiden hautuessa Dingolle esineet. Kiinnitin Dingon puuhun ja esittelin, miten vein motskun vähän matkan päähän. Koira irti ja ETSI. Kolme toistoa samasta kohdasta eri suuntiin. Dingo lähti hyvin oikeaan suuntaan ja etsi lelun huolellisesti. Kehuin heti nostosta ja koko paluumatkan. Dingo toi lelua hyvin, mutta harmittavasti tiputti sen juuri metriä ennen. Kannustin nostamaan ja palkkasin vasta kun sain otettua lelun Dingon suusta. Helposti se otti sen uudestaan ylös, mutta perille asti tuominen olisi syytä tehdä erikseen kuntoon. Tätä lukuun ottamatta erittäin hyvät etsinnät!

Floran jana oli viitisentoista metriä, pienen matkan päässä jemmapurkki. Lähdin heti mukaan, Flora eteni hyvin jäljelle asti. Takajäljen kautta matkaan ja purkille. Vekan jana samanlainen. Pysähdyin pari kertaa ja jouduin jopa lähettämään sivulta uudestaan Vekan jäätyä pyörimään. Phuu, ehkä se oikea suunta joskus vielä sille hahmottuu... jäljenpätkä ja jemmapallon löytö ongelmitta.

Illalla vielä pienet terassitreenit. Vekalle kaukoja etutassut terassin reunalla, jotta ei päässyt etenemään. Nyt näytin tyhjin käsin ja annoin palkat purkista. Seisomasta ja istumasta maahan hyvin, samoin maasta ja seisomasta istumaan. Tosin tajusin istumiskäsimerkkini vaativan hieman poliittisesti korrektia tuunausta... Maasta ja istumasta seisominen oli hankalampi, sehän on avoimen kaukojen jälkeen uusi juttu, vaikka käytänkin tuttua jättävien seisomiskäskyä. Vähän auttamalla tämäkin kuitenkin alkoi hahmottua. Mahtavaa, vaikea liike etenee!

Flora treenaili nami nokassa perusasentoa ja seuraamista oikealla, pyörähdyksiä myötä- ja vastapäivään sekä oravaistuntaa. Dingonkin teemana oli seuraaminen, imutusta aina vaan. Siitä ei ole nyt mikään kiire pois.