Flora kävi TSAUn juhannuskisoissa, tällä kertaa TSAUn omassa hallissa eikä Tuorlassa. Anne Saviojan hyppyrata oli kivasti haasteellinen, mutta ihan mentävän oloinen. Yritin tutustumisessa juosta sen läpi, mutta sain hillittömän yskäkohtauksen – kuukausi on odoteltu yskimisen loppuvan ja edelleen odotellaan. Starteissa pääsin kuitenkin onneksi hinkuen maaliin asti ennen kuin tipahdin krööhimään. Rata sitten sössiintyi heti lähtöön Floran lähtiessä kävelemään perääni. Huiskin sen takaisin lähtöhypyn taakse, ja lähdettiin tästä juoksemaan. Kakkonen oli pystyhyppy, jonka luo siis piti mennä kutsumaan. Jossain taisi tippua rima. Kolmoshyppy suoraan, neloselta uukkari putkensuun edestä valssilla ok. Viitoshypyn uukkari vastakäännöksellä ok ja putkeen. Putkesta hyppy ja pussi, josta uukkari kepeille. Flora lähti kepeille hyvin, mutta livahti taas viimeisestä välistä. Korjaaminen näissä menee aina pyörimiseksi ja haukkumiseksi, ja ilmeisesti Flora tuli viimeisen kepin väärältä puolelta, koska lopputuloksissa oli HYL enkä keksi, mistä muusta se olisi voinut tulla. Tässä tuli hoppu pitkään pituus-muuri-hyppy-kaarteeseen, koska en päässytkään kepeiltä irtoamaan yhtään. Kaarre ja vastakäännöksellä hypyn kautta putkeen meno kuitenkin onnistuivat. Putkesta hyppy ja putki, pakkovalssi myöhässä, mutta oikein hypyn yli ja kaksi hyppyä maaliin.

Leena Rantamäki-Lahtisen agirata tuntui helpolta. Flora ei lähdössä pysynyt maassa, mutta pysyi sen verran, että pääsin ensimmäisen hypyn taakse. Sen kauemmas en yrittänyt, vaikka olisi ollut ihan hyvä mennä kahden suoran hypyn päähän A:lle. Kontakti ok! Rengas, muuri ja putken kauempaan päähän. Tutustumisessa putki näytti pahalta, mutta sain hyvin vedettyä Floran vekkaamalla oikeaan päähän. Hyppy, putki, hyppy ja kepeille. Alku hyvin, ja tulin ihan vieressä koko matkan, mutta Flora livahti SILTI viimeisestä tai jopa viimeistä edellisestä välistä! Ärh! Jännittääköhän sitä viimeinen väli, koska siihen menemisen kanssa on tullut sanomista? Korjaus taas kohellusta. Kaarteessa kaksi hyppyä, joista toisesta Flora kaahasi ohi enkä korjannut, joten hylly siis tästäkin. Päällejuoksu hypylle ok, muurin ja hypyn kautta keinulle. Rauhoitin menoa vähän, keinu oli hieno. Pituus ja maaliin.

Phuuh! Vauhtia oli kivasti, mutta lähtöihin ei voi luottaa ja viimeinen keppiväli on taas Ongelma. Muutoin kyllä Flora tuli ohjauksiin eikä sinkoillut mihinkään vapaavalintaisiin suuntiin, etenkin vastakäännöksillä kääntyi hyvin. Ihan plussalle siis jäätiin tästä! Huomenna jatkuu.