Poikien kanssa tottiskentällä. Toin Dingon ennen tottisten alkua tyhjälle kentälle tarkoituksenani kokeilla sen kanssa kahden lelun leikkiä palloilla. Tämä toimikin pehmojalkapalloilla aika kivasti, Dingo pinkoili innoissaan pallojen perään. Tennispalloilla ei toiminut, koska Dingo ei tiputtanut edellistä palloa ja päätyi läpsimään tassulla toista.

Vekan kanssa oli tarkoitus tehdä kisamainen setti, mutta kentällä sain tietää tottisten siirtyneen kohta alkavan arkitottiskurssin alta, joten kipaisin viemään eteenmenopalkan kentän päähän ja hakemaan koiran. Kentälle, perusasento, seuraaminen kapulalle, kehupalkka ja noutoon. Veka hippasi ihan innoissaan, mutta niin vain lähti palauttamaan ravilla. Vauhtipalkkasin silti. Loput neljä se toikin laukalla! Ja kun taisteltiin kapulasta, Veka oikeasti kiskoi sitä ja kapulan voitettuaan tunki saman tien sitä lisää taisteltavaksi. Loistavaa Veka! Eteenmenon valmistelevassa seurautin neliön vasemmalle, sitten eteen kentän päähän. Veka lähti taas etuviistoon oikealle, mutta eteni kyllä hienosti pitkälle kentän päähän asti ja kääntyi bongatessaan jalkapallonsa sieltä. Pallottelua ja paikkamakuuseen kentälle saapuvat arkitottiskurssilaiset häiriönä. Kehupalkka ja pois. Olipas hyvä treeni!

Koulutus ei ollut vielä alkanut, joten hyödynsin kentällä olevia koirakoita tuomalla Dingon harjoittelemaan kontaktia kentän sivuun naminsaalistuspalkalla. Dingo ottikin hienosti kontaktia, vilkuili kyllä muita mutta valitsi minut, ihana :)

Eilen soittelu tuotti tulosta ja sain Vekalle jälkikoepaikan, joten ensi viikolla on sellaistakin jännitysmomenttia luvassa.