Perjantaina Esko-treffit hallilla. Lämppäiltiin putkilla ja hypyillä, pituuskin mukana. Vauhtia! Jee! Vahvistettiin targetille lähetystä, Minna namitti kipon ja minä lähetin Eskon hypyn takaa, tämä meni tosi hyvin. Keinu hyvin namin perässä, kepit hyvin verkoilla, kontakteja hyvin puomin alastulolla. Rengas meni oikein hyvin: palkka pantiin targetille eli kippoon ja Esko jätettiin istumaan. Kutsuin sen renkaan takaa näyttämällä ensin renkaan läpi, sitten häivyttäen apua. Esko haki renkaan oikein, tässä on edistytty hyvin. Kokeiltiin myös A-estettä, pari kertaa hihnassa ja sitten jo irti, ei ongelmaa tässäkään, mutta annetaan olla, kunnes saadaan kontakti mukaan. Loppuun vielä putkesta hyppy ja valssi toiselle hypylle, tämäkin hyvin. Hyvä Esko!

Flora oli mukana ja pääsi vetämään rataa. Ja voi pojat, että sitä vedettiin. Putket, hyppy, putki, pituus, hyppy. Sitten pituudelta hyppy ja hyppy valssilla. Sitten ilman valssia kepeille. Keppien haut hyvät, lopuissa vain pari livahdusta, kun kaivoin lelun häiriöksi. Tiukempi uukkari ja niisto kepeille sekin hyvin. Putkesta pituuden sijasta renkaalle muuten hyvin, mutta ensimmäisellä yrityksellä kehikon välistä, uusinnalla ok. Päädyn hypyiltä keppien viereen putkensuuhun ei osuttu heti, Flora livahti ensin selän taakse kepeille, piti taas ohjata kursivoituna ja boldattuna, että tuli putkeen. Olipa kiva ja vauhdikas treeni!

Kotona Dingolle eteen ja sivulle tuloja: oikea käsi eteen keskilinjalle ja nami siitä, vasen käsi oikeassa kohdassa sivulla ja nami siitä. Sirryin askelen eteen ja käännyin, jotta Dingo tuli suoraan eteen ja siitä sivulle. Tosi hyvin! Sitten vähän asentoja kaukomaisesti, hienosti hissinä. Loppuun pieni paikkamakuu, vähän vaikea pysyä kun palkat vetivät puoleensa (ja pihassa muutenkin vaikeaa kun pitää vahtia).