Maanantaina Veka sai hierontaa. Etupäässä lapojen alue oli jumissa, oikealta enemmän. Takapää oli aika hyvä, vain lanneselässä vähän kireyttä, sekin etenkin oikealla. Syynä varmastikin viime viikon pk-esteet ja kisassa A:lta mätkähdys. Ei kuitenkaan mitään sen vakavampaa, mikä oli hyvä uutinen. Tästä voidaan siis jatkaa samaan malliin, nyt tietysti kevyemmin ja ilman esteitä kunnes ne on taas kerrattava ennen koetta. Illalla jätin koirat helteen, ukonilman, kaatosateen ja raekuurojen takia kotiin ja poikkesin tottiksissa vain kapuloiden kanssa harjoittelemassa A:n yli heittoja... ihan hyvin, mutta korkeutta saisi heitoissa olla vähän lisää, vähän hintsusti välillä meni yli.

Tiistaina viesteilemään. Kostea kuuma sää edelleen. Veka juoksi viisi matkaa, A–D-väli gepsin mukaan 500 metriä. Aina se tuntuu silti niin pitkältä. Alussa metsänreunassa umpeenkasvanutta metsäkoneenuraa, sitten B-piste hakkuuaukealla. C-pisteelle hakkuulta metsän puolelle, D-pisteelle vähän matkaa hyvää tasaista metsänpohjaa. Veka juoksi hienosti. Kisamaiset lähetykset olivat hyviä, vain D-pisteeltä lähdössä Veka hivuttautui kaksi kertaa askelen eteenpäin. Käskin odottaa, mutta sivullehan se olisi pitänyt ottaa takaisin, koska periaatteessa se oli varaslähtö. Tai ehkä pikemminkin se kelvoton yritys... hyvä treeni Vekalle, vaikkei muita ollut tänään juoksemassa.

IMG_0572-normal.jpg

Dingokin oli tietysti mukana. Otettiin metsäkoneenuralla seitsemän pätkää noin 50–100 metrin matkalla. Kaveri juoksi ensin. Virittelin Dingoa näyttämällä lähdön, sitten lähetys heti kun toinen oli perillä: pannasta kiinni, hiukan eteenpäin yhdessä, irti ja VIE! Dingo pinkoi korvat tötteröllä menemään. Vimeiset kaksi pätkää otettiin ilman toista koiraa: Dingo oli lähtenyt A-päästä hyvin, mutta metsäpäästä se lähti hitaasti epäröiden. Lähetinkin se ehkä vähän hosumalla. Se spurttasi kuitenkin täyteen vauhtiin, kun J huikkasi sille. Tosi hyvä treeni Dingolle!