Perjantaina hallille omalla vuorolla Esko-treffeille. Esko aloitteli vauhtipätkillä, putkia ja hyppyjä. Hyvin menee kun ohjaa kunnolla hypyille, ilmaiseksi Esko ei niitä hae (vielä). Putkia hakee jo hyvin. Keppejä verkoilla muutaman kerran, aloitus ei hahmotu, mutta matkaan päästyään Esko menee toki hyvin loppuun asti. Kontakteja puomin alastulolla kuten tähänkin asti. Keinu meni hyvin namin perässä, saatoin palkata viimeiset toistot vasta 2 on/2 off. Rengas edelleen epävarma, mutta onnistui hyvin kun jätin koiran istumaan, näytin palkkaa renkaan läpi ja kutsuin. Hypeltiin hiukan okseriakin. Sitten piti tehdä jaakotusta namialusta siivekkeen takana, Esko ei tajunnut tätä kun eihän sillä ole namialustaa käytetty. Otettiin sitten suoraa hyppyä alustalle, viimeisillä toistoilla kupletin juoni alkoi jo valjeta Eskolle. Tätä pitää alkaa käyttää, huono juttu palkata aina kädestä, vaikkei Esko sen takia mitenkään kädessä ole kiinni.

Flora oli mukana. Lämpättiin vauhtipätkillä. Sitten merkkauksia, liian helppoja, en osannut tehdä haastetta harjoitukseen. Siitä kepeille ja lelu Minnalle keppien päähän. Lähettelin Floraa putkesta suoraan avokulmaan, jäin taakse tai irtosin sivulle ja kannustin koko pujottelun. Flora luikahti pari kertaa pois ennen viimeistä tai viimeisiä välejä, mutta hyvin teki loppuun ainakin yhtä monta kertaa.

Dingo teki kotona perusasentoja, hyvin, ja eteentuloja, ei niin hyvin. Ei vain hahmotu suoraan tulo vielä, jatkamme harjoituksia. Toisena päivänä istu, maahan, seiso, noin kymmenen setti kutakin peräkkäin. Istumiset hyviä, mutta pari kertaa tarjosi maahanmenoakin. Maahanmenot hyviä! Seisominen pari kertaa avustettuna, sitten sujui.