Iltapäivällä Vekan kanssa tottiskentälle. Muodollinen aloitus ja pitkän suoran seuraaminen. Menosuoralla Veka vähän vilkuili eteenpäin, kyttäsi eteenmenoa? Paluusuora vielä huonompi, irtoili etenkin juoksussa. Palkaksi iloiset kehut. Liikkeestä istuminen täysin hyvä, kehupalkka. Liikkeestä maahan hyvin, mutta luoksetulossa Veka istui noin puoli kahden kohdalle kauas, ennakoi siis pallonheittoa taakse oikealle kädellä. Pakitin vähän, että sain sen suoraan. Perusasentoon tuli hyvin! Kehuja tästäkin ja noutoon. Hyvä kapulalle meno ja paluu hölkötihölköti... palkkasin puolivälissä silti suunnitelman mukaan. Pallottelun jälkeen eteenmenoon. Veka oli ihan lähdössä ja pinkaisi matkaan vähän vinoon etuoikealle. Käskin sen maahan, Veka reagoi käskyyn hyvin, mutta kyynärpäät menivät maahan asti vasta toisella käskyllä. Koiran luokse, perusasento ja isot kehut. Sitten tästä kohtaa toinen eteenmeno, jalkapallo oli kentän päässä. Veka lähti kuin torpedo, edelleen hieman vinoon oikealle, mutta bongasi pian pallon. Pallottelua ja vielä muutama nouto vauhtipalkalla. Loppuun paikkamakuu, menin A-esteen taakse piiloon muutamaksi minuutiksi. Hyvä treeni!

Illalla kotihipsuttelua. Dingo teki taas perusasentoja ja eteentuloja, jotka olivat perussettiä, sekä istumisia, maahanmenoja ja seisomisia, jotka olivat hyviä! Sitten kokeilin, olisiko nouto pienen tauon aikana edennyt, no ei ollut. Dingo ei osaa liikkua kapulan kanssa, vaan jalkojen liikkuessa leuat aukeavat. Ei vaan onnistunut, ja Dingoa alkoi pänniä koko nouto. Palkkailin sitä sitten lattialla olevaan kapulaan tarttumisesta: ensin Dingo käytti vain hampaita keskiosan ympärillä, mutta sitten nosti kapulaa vähän, mistä isot kehut ja loput namit. On tämä noudon opetus taas kiharaista.

Flora pääsi tekemään vähän kurreistuntaa ja Veka perusasentoon tuloja, jotka ovat kentällä aika nihkeitä, koska siitä on palkattu liian vähän ja liian usein korjailtu vääriä. Nyt saatiin osin tosi hyviä perusasentoja ja osin liian taakse jääneitä. Pidin vasemman käden kiinni ja palkkasin oikeasta.