Sunnuntaina lämpömittari näytti 27 astetta varjossa. Veka sai jäädä lepäilemään, Dingo ja Flora lähtivät kentälle hikoilemaan. Toin Floran kentälle kuten ilmoittautumiseen ja odottelin mielikuvitusparin menevän paikkamakuuseen. Flora piipitti ja tärisi tassu ylhäällä, pääsee kisatunnelmaan jo tyhjälläkin kentällä. Lähti sitten kuitenkin taas seuraamaan tosi hyvin. Tehtiin seuraamispätkiä kehupalkalla, välillä lelupalkka kehujen päälle, kehujen arvon nostamiseksi (joka on nyt Floralle 0). Sitten muutamat luoksetulot, ensin palkka vauhdissa jalkojen välistä, sitten eteen istuminen ja siitä palkka samoin. Tämä vaatisi paljon vahvistamista... sen vinompi ja väljempi, mitä pidemmältä matkalta tehdään. Viimeisellä toistolla jätettiin lelu, seuratin pitkälle toiseen päähän ja tästä eteenmeno.

img_0570-normal.jpg

Dingolla oli ohjelmassa palloleikkiä ja esineiden tuontia. Esineenä oli kangasmotsku, jonka heitin vähän matkan päähän, kehuin nostamisesta ja kannustin tuomaan. Dingo toi esineen hyvin ja sai herkkuja. Muutama kerta tätä palloilun päälle ja koira oli ihan lääh.

Flora teki vielä janaharjoituksen, joka oli muhinut parkkipaikan viereisessä metsikössä 40 minuuttia. Yksi ajatus on nyt lähteä työstämään janoja viime kesän collieleirin niksillä eli kävellä yhdessä koiran kanssa. Kokeiltiin tätä, mutta Flora ilmeisesti bongasi jäljen jo aika alussa ja olisi oikaissut sinne, joten ei nyt ihan saatu oikeaa suoritusta. Pieni pätkä jälkeä ja jemmapurkki.