Tavesin esinetreenit tulivat sopivaan saumaan, sain Vekalle kisamaisen harjoituksen: oman vuoron odottelu, ilmoittautuminen ja vieraat esineet jossain päin isoa ruutua. Nostettiin siis vain yksi. Ilmoittautumista on harjoiteltu varmaan ei koskaan, Veka lähti nuuskimaan "tuomaria". Pysyi toki käskemällä sivulla. Lähetin oikeasta etunurkasta, Veka lähti ruudun keskiosaan. Sen verran kisamainen tilanne sitä hämmensi, että vauhtia oli noin puolet normaalista. Mutta esine nousi heti ja palautuskin oli ihan hyvä. Tästä siis hyvä Veka ja pallo.

Dingo oli jo saanut vipeltää ruutua tallaamassa. Sille otettiin hanskoja esineiksi. Kaveri piti Dingoa kiinni, minä esittelin esinettä ja kipitin viemään sen vähän matkan päähän. Tulin takaisin ja lähetin koiran. Dingo pinkaisi esineelle, otti sen ja toi kovaa vauhtia melkein käteen asti. Palkaksi herkkuja. Toinen esine samaan paikkaan ja lähetys kauempaa, yhtä hyvä haku ja lisää herkkuja. Kolmantena esineenä tennispallo ja lähetys vielä vähän kauempaa. Dingo pysähtyi matkalla nuuskimaan paikkaa, jossa äsken söi, mutta osasi hyvin jatkaa matkaa ja haki pallonkin, palkaksi loput purkista. Olipa taitava pieni! Ihan yllätyin, miten sujuvasti meni kun ei esineitä ole tehty kuin pari kertaa eikä niiden tuomisesta ole oikeastaan tietoakaan. Erinomaista Dingo!

Flora pääsi ruutuun viimeisenä. Senkin kanssa odoteltiin vuoroa, ja Flora pääsi ihan kisatunnelmaan, nimittäin piipitti ja tärisi, sitten ruudussa haukkui ja juoksi kuin keitetty nuudeli verrattuna tavalliseen sinkoiluunsa. Ajatuksena oli hakea kolme esinettä ja palkkana herkkupurkki vasta viimeisestä. Kaksi esinettä nousi hyvin. Kolmatta haettiin vähän kauemmin, luulin tietäväni, missä se on, mutta... kyllä sekin sieltä parilla uusintalähetyksellä löytyi, Florahan jaksaa hyvin etsiä. Flora söi purkkinsa, mutta leikkiä piti saada kuitenkin eli on se lelu tässä parempi.