Menin tottiksiin ajoissa leikkimään Dingon kanssa ennen kuin kentällä oli muita. Palloteltiin pehmojalkapalloilla. Veka osallistui ohjattuun osuuteen, joka alkoi eksoottisesti koirien luoksepäästävyyden tarkastuksella rivissä. Sitten noutoihin. Lämpättiin tasamaanoudolla niin, että kouluttaja piti Vekasta kiinni ja itse juoksin kauemmas. Tämä toimi tosi hyvin niin, että hetsasin Vekaa nappaamaan kapulan ja kiskomaan sen itselleen ennen kuin pakenin, Veka tuli todella vauhdilla. Sitten hyppynouto metrin kangasesteellä. Meno ok, paluussa pieni kolautus hyppyyn. Palkkaa vaan, näitä ei hinkata. Estenouto aivan hyvä! Mikä helpotus. Pitää silti siivota kaikki tulosajatukset tiukasti pois mielestä lauantai-iltaan asti.

Flora tuli nätisti vieressä kentälle, kehuin koko ajan. Kentän puolella seisoskeltiin vähän aikaa, ympärillä oli toimintaa ja Flora tärisi taas hermostuksesta. Tästä lihapulla, sitten liikkeelle. Seurautin pätkän, kehupalkka. Liikkeestä istuminen hyvä ja kehut. Liikkeestä maahan hyvin. Luoksetulossa palkkasin niin, että Flora luikahti leluun kiinni jalkojeni välistä. Näin muutaman kerran, sitten eteen istuminen ja siitä jalkojen välistä leluun, lopuksi vielä palkka vauhdissa. Tämä toimi, Flora tuli hyvin eteen. Sillähän on ollut tapana pidemmältä matkalta tulla tosi vinoon ennakoimaan joko perusasentoa tai lelupalkkaa oikeasta kädestä taakse. Loppuun paikkamakuu, Flora makoili hyvin ja piti ottaa kunnolla, mutta menin hetikohta hakemaan koiran pois, koska irti rallatteleva riiseniuros vilkuili Floraa kuin välipalaa. Juostiin kentältä ja palkkasin vasta ulkopuolella.

Veka tuli vielä tekemään vähän hidasta ja juoksuseuraamista sekä eteenmenon, joka meni aivan täysin reisille. Pallo näkyi mielestäni hyvin, mutta Veka otti taas suunnan etuoikealle, bongasi jonkun toisen eteenmenopalkan ja kääntyi lähes poikittain osoittamaani linjaan nähden. Huusin sen siis pois, koska suunta ei ollut vain vino vaan aivan väärä. Kaveri kävi näyttämässä Vekan omaa palloa, mutta kun olin loukannut Vekan tunteita ja vielä hinkannut valmistelevaa seuraamista, ei Veka halunnut lähteä mihinkään, vaikka tiesi palkan sijainnin. Hetsasin sitä lähtemään ilman seuraamista, nyt onnistui. Toisen kerran vielä samoin. Edes palkkaa näyttämällä Veka ei juossut ihan suoraan, vaan aina se flänkkää vähän johonkinpäin. Loppuun vähän luoksetulon loppuja palkaten pallolla eteen, hyvin tuli suoraan.

Dingon toinen kierros sisälsi imutusseuraamista ja kontaktista palkkaamista. Tämä meni tosin hyvin. Kentällä oli monta koirakkoa aika lähelläkin ja yksi teki vielä eteenmenoa, mutta Dingo pysyi koko ajan mukana ja piti hyvin kontaktia sivulla istuessa, hieno pieni!