Keskiviikosta ei saatu paljon mitään irti. Dingo oli väsynyt eläinlääkärireissusta (bakteeritulehdus ihossa) ja Veka sai huilata parin päivän viesteilyn jälkeen. Floralla taas oli niin tylsää, että se puhisi maatessaan sohvalla. Puhhh puhhh puhhh. Tein sille esinetreenin. Täysimittainen ruutu, tallasin vain sivurajoja pitkin ruutuun ja pois ja takarajaa pitkin viemässä esineet. Pienet esineet hiukan jemmassa, kuopissa ja kiven päällä. Kaksi löytyi heti, kolmatta vähän haeskeltiin, mutta Flora tekee niin aktiivisesti töitä, että ei huolta. Luovutuksissa taas pari pudotusta. Kahdesta ensimmäisestä esineestä namipalkat, kolmannesta taistelut. Päästyään treenaamaan Flora chillailli illan.

Dingo teki pienen kotitreenin. Kotona on tehty perusasentoja, Dingo tulee siihen nyt hyvin ja suoraan kun palkkakäsi on paikallaan siinä, missä se imutuksessa on. Eteentuloissa se ei vielä osaa tulla suoraan. Myös istumista, maahanmenoa ja seisomista tehtiin taas niin, että heitin namin, koira nousi ottamaan sen ja sitten uusi käsky. Istumiset ja maahanmenot hyviä, seisominen vielä epävarma. Loppuun pieni paikkamakuu.

Torstaina Veka pääsi (omasta mielestään joutui) fysioterapiaan. Se liikkui hieman vinossa vasemmalle, oli tasapainotyynyllä hieman vino vasemmalle ja oli jumissa oikeasta kyljestä, lihaskalvot kireällä. Tarkkaillaan tilannetta. Agilityn jatkaminen alkaa tuntua yhä epätodennäköisemmältä ajatukselta.