Mihinkäs muualle sitä vappuaattona kuin kentälle, juhlapäivän kunniaksi tottisvideota. Harjoiteltiin kaikkien kanssa vireennostoa ehdollistettuna ohjaajan patsasteluun ja sanaan tottis. Flora on kylläkin oppinut tämän jo aikaa sitten itse ilman virittelysanaa. Sitten Flora nouti.

http://youtu.be/6pTX92edRxc

Flora ei ollut ihan parhaimmillaan, se katsoi Hannea ja kameraa ja alkoi heti miettiä liikaa. Ihan reippaasti kuitenkin. Loppuun seuraamisen pitkä suora, tiputin täyskäännöksessä motskun eteenmenopalkaksi. Flora seurasi älyttömän hienosti ensimmäisen suoran, mutta käännöksen jälkeen sitä yhtäkkiä alkoi ahistaa ja se irtosi luimistellen etuvasemmalle. Mikähän tämä oli, fiktiivistä tuomaria ja henkilöryhmää kohti menoko ahisti? Eteenmenon valmisteleva toki törkeää keulimista, hyvällä vauhdilla taas etuoikealle, mutta kaarsi itse motskulle. Tämmöstä tänään.

Dingollekin tottis-sanaa, palkkana namin saalistaminen. Tämä hyvin. Sitten parit luoksetulot.

http://youtu.be/zgFTA3rY9Vo

Ja tietysti seuraamista. Myös vähän eteentuloja, tiiviisti namin perässä. Dingo oli tänään tosi hyvä. Kentällä ei ollut muita koirakoita, joten keskittyminen oli hyvää, luoksetulossa vauhtia ja Dingo iloitsi pallosta. Hieno kakara!

http://youtu.be/6QmmcWTDwv0

Veka ei heti hoksannut tottis-sanaa, vaan alkoi sanalla etsiä jotain kohdetta ja sitten muutaman toiston jälkeen istua. Vekakin teki vauhtinoutoja. Hidas paluuvauhti näkyy videolla, mutta kriteeri on laukka, joten tämä kelpaa. Pari kertaa Veka tuli ravilla, mutta nosti laukan kun hihkuin ja innostin. Palkkaamatta jättäminenkään ei tässä käy, koska Veka vain hyytyy siitä. Kokeilin Hannen neuvosta heittää pitkälle ja vapauttaa heti kapulan nostosta pallolle kuten videolla, jolloin Veka juoksee kumpaankin suuntaan lujaa, tosin ilman kapulaa. Se nyt ainakin nostaa motivaatiota.

http://youtu.be/0tpBVG7RuFI

Loppuun pitkä seuraamispätkä ja eteenmeno, Vekakin lähti etuoikealle, mutta bongasi pallon itse. Palloilua ja hyvää vappua!