Vaivialla jäljillä. Dingolle tallasin itse, reilu tunti ikää, noin 150 metriä, ei keppejä vaan kuusi purkkia jemmattuina sammalen alle. Nokkaa pitäisi saada enemmän maahan, mutta mitään maahan jätettävää palkkaa en ole keksinyt ja kutina on taas sitä luokkaa, että mitään ei voi kokeilla. Dingoa kiinnosti tänään kaikki ja keskittyminen jälkeen oli heikkoa. Aina välillä se meni pieniä pätkiä varsin mainiosti, sitten taas nuuski ympäriinsä. Odottelin liinaa antamatta, että jatkettiin jälkeä pitkin. Kaikkiin purkkeihin Dingo reagoi hyvin ja tarkensi ne vainun saatuaan, joten sikäli oli onnistunut harjoitus. Ikää, kokemusta ja malttia odotellessa!

Vekalle 600 metrin jälki, Minnan tekemä, ikää puolitoista tuntia, kuusi keppiä, ei merkkejä ja ajoimme sen yksin, hyvää kisamaista harjoitusta (itselleni). Vekalle tehtiin näköjana. Toin Vekan katsomaan Minnaa janalle, sitten vein koiran pois. Janalle lähdettäessä Veka lähtikin kuin telkkä pöntöstä ja kun en ollut hereillä, tuli liinasta kunnon nykäys ja Vekan meno tyssäsi siihen. Se eteni kuitenkin siksakkia jäljelle asti. Takajäljen kautta päästiin matkaan, ja Veka lähtikin hirmuisella höökällä, sain pistää tossua toisen eteen. Pari keppiä nousi, sitten bongasin yhden, jonka Veka ylitti. Loput nousivat hyvin. Intensiivinen jäljestys, tähänastisista pisin jälki ja pallopalkka kepeistä väsyttivät Vekaa, ja loppupäässä kulman jälkeen tuli epävarmuus. Palattiin vähän matkaa taaksepäin ja jatkettiin varmuudella loppuun. Hieno jälki, loistavaa Veka! Oli sillä viime vuonnakin hyviä jälkiä, mutta ei tällaista draivia ole vielä nähty.

Floran jälki arviolta 700 metriä, tallasin itse, ikää 1 h 45 min, kuusi keppiä, muutama kulma, jana kymmenisen metriä. Ei mitään rinteeseen nousua kummallisempaa, kävelin vähän mutkia kuitenkin. Alkumatkasta pieni hukka, ajettiin kulmasta ulos. Sitten huristeltiin sujuvasti koko jälki ja poimittiin kaikki kepit. Aika perussettiä, koira kyllä osaa :)