Sunnuntaina Sirpan kanssa jäljille. Dingo teki vain esineitä, oltiin tutuilla mestoilla ja paikalla oli ihminen! ja kelpieitä! joten Dingo tuskin olisi keskittynyt jäljestämiseen kuitenkaan. Esineinä oli leluja, ja ensin kokeiltiin niin, että Sirpa vei niitä. Yhden Dingo hakikin hyvin. Sitten se juoksenteli vähän mihin sattuu ja pinkoi ihastelemaan Sirpaa tietysti. Ehti siis unohtaa koko esineen seuratessaan Sirpan tulevan pois. Paremmin onnistuttiin, kun vein esineitä yhdessä Dingon kanssa. Taisi olla palkkaongelma. Yritin leikittää esineillä ja vaihtaa ne sitten pieneen juustopalaan, Dingo olisi varmaan halunnut heti herkkupalkan esineen tuomisesta. Muistiin ensi kertaa varten.

Veka sai Sirpan tekemän 300 metrin jäljen, ikää melkein tunti, kolme keppiä. Tehtiin näköjana, mutta Veka ei silti edennyt kunnolla vaan poikkesi vähän ennen jälkeä linjalta niin, että jouduin lähettämään uudestaan. Takajäljen kautta matkaan varsin vauhdikkaasti. Ykköskeppi nousi, tosin jouduin käskemään Vekaa nostamaan ja tuomaan sen, kun se olisi jatkanut jälkeä mieluummin kuin jäänyt haeskelemaan pikkukeppiä varvikosta. Sitten rymisteltiin tiheämmän kasvuston läpi ja tultiin kulmaan, jossa jälki hukkui hetkeksi. Löytyi kuitenkin ja jatkettiin, mutta kakkoskeppi jäi tänne johonkin. Loppumatka oli kuitenkin vallan mainiota jälkityöskentelyä! Loppukeppiä taas hiukan haettiin, mutta löytyi.

Floralle tein jäljen itse, muutama sata metriä, ikää noin tunti, kaksi keppiä, pari kulmaa. Ei mitään erityistä, harpoin menemään ja asettelin kepit kantojen päälle. Janalla Flora ei edennyt kunnolla, mutta jäljelle päästyään se huristeli sen reippaasti ja huolella ja poimi kepit, eipä siinä kummempaa.