Hyvät tottistreenit. Kaikille kaksi kiekkaa. Flora pääsi ensin. Otettiin ilmoittautuminen parin kanssa ja jouduttiin vielä odottelemaan kentän laidalla, joten Flora pääsi kisamaiseen tunnelmaan eli haukkui, ulvoi ja vapisi. Namipalkoista huolimatta. Pysyi kuitenkin sivulla. Pari paikkamakuuseen ja Flora seuraamaan. Vallan hienoa seuraamista! Kehupalkat tästä, Flora innostui, hippasi korvat pystyssä ja näytti olevan hyvässä vireessä. Puhuessani kouluttajan kanssa se kuitenkin jatkoi tärisemistä. Otettiin sitten takuuvarma sukkahousuniksiliike eli luoksetulo. Kehut ja lelupalkka, Flora riehui motskun kanssa. Vein sen vielä paikkamakuuseen. Menossa ja jätössä tosi levoton, mutta pysyi maassa kun kävin palkkaamassa nameilla. Toisella kierroksella seuraamispätkiä kehupalkalla, myös henkilöryhmä. Nämä tosi hyvin. Sitten eteenmeno etukäteen kentän laidalle viemälleni motskulle. Pari kertaa Flora juoksi mihin sattuu, myös sen henkilöryhmän läpi, kolmannella yrityksellä löysi. Leikit ja pois. Edelleenkään en tiedä, mistä päästä näitä solmuja lähtisi purkamaan, mutta nyt ainakin koira pysyi kentällä ja teki reippaasti töitä...

Veka aloitti seuraamisella. Keuli taas enemmän kuin laki sallii... yritin tehdä neliötä vasemmalle, mutta käännökset tosi huonoja, miten koira voisikaan kääntyä hyvin kun on niin poskettoman edessä. Seuraamispätkistä kehupalkka, josta Veka nousi niin että alkoi louskuttaa. Sitten eteenmenoihin. Kolme palloa taas kentän laidalla, nyt Veka bongasi pallot juostuaan vähän matkaa – ei kylläkään suoraan, mutta eteenpäin kuitenkin. Palloteltiin ja pois. Toisella kierroksella alkuun jättävät, istuminen meni seisomiseksi, mutta uusittiin vain se, sitten maahanmeno ja seisominen, ei jääty hinkkaamaan. Sitten pallolla hetsaamisesta maahan ja vauhtiluoksetulo. Jopa tulikin lujaa, näinköhän olisi pysähtynyt nätisti eteen... Siitä luoksetulon eteentuloja eli maahan, pakitin kymmenen askelta ja tiputin leuan alta pallon palkaksi. Nämä aika hyviä! Toinen vauhtiluoksetulo vielä loppuun. Hyvä Veka!

Dingon kanssa meni ennätyksellisen hyvin. Kentälle ja suoraan imutusseuraamiseen, ei ehtinyt pikkukoira miettiä muita kentällä olijoita. Monta hyvää pätkää. Sitten käppäiltiin ympäriinsä ja aina Dingon ottaessa kontaktia kehu + nami. Muut kiinnostivat, mutta aina vilkaisun jälkeen se otti taas äkkiä kontaktin, joten tämä hyvä! Toisella kierroksella kentällä oli enää yksi koirakko, joten Dingo keskittyi vielä paremmin kun aloitettiin kontaktin ottamisella, sain palkata ihan sarjatulella. Siitä imutukseen. Annoin lihapullan viimeisen palan perusasentoon pysähtymisestä, ja useamman pätkän jälkeen Dingo alkoi jäädä viimeisen palkan jälkeen sivulle istumaan kontaktissa ja odottamaan jatkoa, mahtavaa! Sitten yksi vauhtiluoksetulo, Dingo tuli lujaa. Palkkana pallon heitto taakse. Viimeinen koirakko oli lähtenyt, joten uskalsin heitellä palloa tyhjällä kentällä. Saalistutin narupalloa muutaman kerran ja heitin. Lopuksi kipitettiin kentältä pois, Dingo kantoi pallon parkkikselle asti. Ihana taitava kakara!