Maanantai, tottispäivä. Dingo pääsi ensin luoksepäästävyyteen rivissä. Pysyi aika hyvin nami nokassa paikallaan. Sitten seurailtiin kouluttajan valvovan silmän alla, imutuksella edelleen ja tämä hyvin. Voisi ehkä jo alkaa nostella kättä. Yksi luoksetulo pitkältä matkalta, pois mennessäni Dingo ehti pyöriä katselemassa muita eli ei pitäisi tehdä niin pitkältä häiriössä. Varmaan ikäjuttu, ettei sen keskittyminen tahdo riittää nyt oikein mihinkään. Toisella kierroksella kyllä kontakti pysyi hyvin, odotin kontaktia ja palkkasin nameilla saalistuttamalla niitä, mikä innosti Dingoa kovin. Pallonkin perään se toki lähtee, mutta pallon saatuaan vilkuilee namitaskua toiveikkaasti, joten herkuilla mennään.

Vekan kanssa vauhtinoutoja. Muutama ihan hyvin. Sitten Vekaa alkoi ahistaa kapulan tuonti kun en palkannutkaan sen pudotettua ilman vapautusta. Sitten alkoivat ahistaa perusasennot, jotka menivät hinkkaamiseksi. Seurauttelin neliössä vasemmalle käännöksin ja palkkasin kun oli oikein. Toisella kierroksella vähän paikkailtiin: hetsasin pallolla, siitä suoraan seuraamiseen, pieniä hyviä pätkiä. Vauhtinoutoon ei saatu tekemisen meininkiä, epävarmuus on tässä niin herkässä vaikean taustan takia. Palkkailin pelkistä nostoista siis, siinä ei ongelmaa. Veka pääsi vielä lopuksi kolmannen kerran kentälle tekemään pelkän eteenmenon. Suuntasin sen kunnolla, ja pallo löytyi heti.

Floralla oli kiva treeni, ei mitään ällöä kisanomaisuusankeilua. Imutin sen autolta kentältä laidalle, siitä ilmoittautumaan ja siitä kentän takalaidalle paikkamakuuseen. Flora seurasi iilimatona ja teki hienon paikkamakuun, muutaman minuutin ihan hiljaa paikallaan ja mikä tärkeintä rentona. Tästä vain kehut. Sitten tehtiin vauhtinoutoja. Oli muuten vauhtia ja täpläkoira aivan kipinöissä. Toisella kierroksella vain eteenmeno, motsku valmiina ja taas Flora lähti etuviistoon, samaan suuntaan kuin viimeksi. Kutsuin takaisin, suuntasin eteenpäin ja nyt löytyi. Hieno vauhti.