Veka kävi agitreeneissä niin kuumana, että lämppäsi kiskomalla narulelua ja vähän sinkoili radalla. Oli kiva rata: vähän pähkinää purtavaksi, mutta ei mitään ylivaikeaa. Päästiin treenin lopuksi se jopa nollana läpi ja kerrankin kaivettiin kamera esiin treeneissä:

http://youtu.be/Ra5IzTZBBAI

Veka oli jo vähän lääh, ja etenkin pujottelut ovat videolla tosi hitaat, kuten aina kun keppejä on tehty jo (liian) monta kertaa. Alussa Veka lennätti okserin takarimaa useamman kerran, mutta muuten ei tänään rimoja tippunut! Korkeus oli noin 55. Kontaktit olivat ok, hitaat mutta kuitenkin ilman jumituksia. Tässä on menty parempaan suuntaan koko ajan, kun kriteeristä on pidetty kiinni, joten uskon hyvän suuntauksen jatkuvan. Toisesta keinun jälkeisestä hypystä Veka paahtoi useamman kerran ohi, piti ottaa päällejuoksulla eikä vain juosta.

Suoralla pituuden ja putken kautta kepeille sai tietysti juosta eikä Veka meinannut ensin löytää keppejä, kun jäin taakse. Keppejä takaakiertohypyn jälkeen toiseen suuntaan mentäessä Veka lähti ennen paria viimeistä väliä pois, kun oli pienoinen pakko ihan hitusen alkaa irrota sivulle. Sitten se alkoi juosta puomille ja pahastui huomauttamisesta niin, ettei liikkunut mihinkään, kun yritin lähettää sen pelkällä käskyllä ja jäädä paikalleni kouluttajan palkatessa putken päähän. Meni sitten kuitenkin putkeen kun oikein yritettiin.

Muuria edeltävään putkeen lähetin ensin pimeään kulmaan, mutta pakkovalssi toimi paremmin, kun vain käänsi ajoissa. Päällejuoksut toimivat myös, kun oli ajoissa. Puomilta loppuun ei ollut mitään ihmeellistä. Olipa hyvä meno tänään!