Perjantaina Flora pääsi agitreeneihin, Vekahan on saikulla ja senkin jälkeen toistaiseksi agista poissa. Kivaa rataa tehtiin. Alussa hyppyjä ja putken kauempaan päähän. Ensin tönäsin Floran väärään päähän, sitten tosi kököllä linjalla oikein. Vetäminen ei toiminut, valssilla viimeiselle hypylle meni hyvin. Suoralla keinu, muuri, okseri, suora avokulma kepeille. Ensimmäisellä yrityksellä Flora räjäytti okserin. Rimat (koko radalla) olivat 45–55 sentissä. Sitten okseri hyvin, mutta kepeillä mentiin toiseen tai kolmanteen väliin. Oma linja piti vetää jo putkelta asti ykkösväliin ja vielä hieman ylikin. Kepeiltä pituus ja vekki A:lle, kontakteilla oli tänään orastavaa jumitusta, mutta uusin käskyn ja odotin alas. Pussi, kaksi takaakiertohyppyä, persjätöllä hypyn kautta putkeen ja siitä pöydälle. Putkeen piti linjata kunnolla, Flora meni kerran pöydälle, kerran hermostui putkesta ja jäi viuhtomaan ja haukkumaan. Pöytä oli ok, kerran melkein liirasi alas, mutta ei ihan. Puomi ja pari hyppyä vielä. Flora veti aika hyvin, mutta kyllä sen ratatreenissä näkee, miten sillä alkaa keittää ja osattujakin asioita on höyrytessä vaikea tehdä. Ei riitä parin esteen tekniikkatreeni!

Lauantaiaamulla Dingon kanssa hallille. Aloiteltiin ruudulla, mutta aidan takana oli niin ihanat treenit, että oli vaikea juosta ruutuun... vaihdettiin tyhmä lelu vinkupalloon ja saatiin kyllä hyviä ruutuunjuoksuja. Väliaita siis veti taas kovin puoleensa, mutta sinne mentyään Dingo tuli kyllä saman tien itse tai viimeistään yhdellä kutsulla luokse ja pääsääntöisesti keskittyi omiin tehtäviinsä. Tauoilla Dingo treenasi häkissä oleskelua.

Luoksetulon loppuasentoja pakittamalla. Muutama vauhtiluoksetulo, Dingo juoksi pallon saatuaan vähintään yhtä lujaa takaisin Hannen syliin... Paikkamakuu Ipsun kanssa, ah niin vaikeaa. Palkkasin tosi tiheästi, mutta Dingon pää pyöri kuin pöllöllä ja pari kertaa se pääsi livahtamaan ylös. Ei ole vielä vieteriä tässä yhtään. Sitten muutama pallohyppynouto 40 sentin tokohypyllä, taas hienosti.

Seuraamista tietysti. Pohdittiin oikeaa paikkaa palkata. Pidin käden nyt taaempana housunsauman tasalla, mutta sen verran ulompana, että takapää ei aukea. Tämä toimi. Pitkäpiimäistä hommaa kyllä! Jakelin yksittäisiä juustopaloja, koska mitään varsinaisesti imutettavaa palkkaa en ole keksinyt, vaan kappaletavaralla mennään. Treenin loppuun viskelin vielä tavaroita kasatessani vähän palloa, nyt Dingo pinkoo pallon perään vielä syötyään purkillisen nameja eli tässäkin on edistytty!