Torstaina hyeenat hallille. Flora lämppäili tottiksen parissa. Pari pikku seuraamispätkää. Liikkeestä maahan Flora tipahti hienosti. Luoksetulossa tuli eteen ja valahti hetimiten puolittain sivulle. Toisella toistolla hyvin. Eteenmeno keuli kuin viimeistä päivää, vauhtia oli! Sitten agin pariin. Suorasta putkesta uukkari kepeille. Avokulma hyvin, umpikulmaan piti vähän saattaa. Sitten putkesta uukkari hypyn kautta kepeille, suoraan ja takaakierrolla. Tässä kohtaa Floran pää alkoi höyrytä niin, että otettiin pieni tauko ja haettiin muutama nami. Sitten rauhallisesti putkeen, hyppy ja nami kädestä siivekkeen vierestä ja heti hypyn jälkeen. Näin onnistui. Lelu takaisin ja vähän kontakteja vielä, sivusta puomin alastulolle. Tosi hyviä suorituksia, mutta koko puomia mentäessä taas jumi. Kutsuin pois ja jätin palkkaamatta kolme toistoa. Viimeisellä hyvin alas ja bileet! Ehkä se tästä pieneen pilkulliseen päähän vielä kirkastuu.

Dingo teki ruutua. Vietiin pallo ruutuun, lähettelin eri puolilta. Muutama huono toisto, piti taas vähän vahtia viereisen kentän koirakkoa. Sitten hypylle. Tokohyppy reippaasti puoleen metriin ja palloa yli, Dingo hyppeli kevyesti sinne ja takaisin eikä yhtään yrittänyt kiertää. Jes! Tästä ei hetkeen nosteta korkeutta.

http://youtu.be/UCZE8sr2MWU

Leikitin Dingoa myös narulelulla, se kyllä tarttui siihen innokaasti, mutta veti höyhenenkevyesti. Eiköhän siitäkin vielä leikit saada. Luoksetulon eteentuloa pakittamalla, kipitin taaksepäin ja pysähdyin niin, että Dingo melkein törmäsi, tuli siis tosi tiiviisti. Sitten seuraamista, kunnes namit loppuivat.