Dingon kotitreenailuja... lauantaina etutassuja tyynyllä, oli vaikeaa kun oli niin kaameanhajuisia nameja, että Dingo ihastuksissaan oli vallan unohtaa koko tyynyn... kaukojen vaihdoissa menin ihan Dingon eteen, koska se on tuntunut hivuttautuvan kuitenkin hiukkasen eteenpäin. Kosketusalustalla palkkasin yhdestä tassusta, koska riittäähän se, jos alusta on merkillä tai ruudussa tai vastaavassa käyttötarkoituksessa. Noudossa Dingo otti ja piti kapulaa hienosti, jokohan tätäkin on tehty tarpeeksi ja pitäisi siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Sunnuntaina tyyny + koroke, nyt tosi hyvin, Dingo korjasi takatassuja itse ja kurotteli nameja eri suunnista. Seuraamista yksittäisillä nameilla. Eteentulot hyviä. Sitten istumisia ja maahanmenoja vapaasta liikkeestä, ilman käsimerkkiä. Dingo ei ensin tajunnut istumista, mutta parin toiston jälkeen alkoi istua nopeasti. Maahanmenot hyviä. Noudossa taas hyviä toistoja, ja Dingo kurkotti jo itse kapulaa suuhunsa ennen kuin ehdin antaa sitä, erittäin hyvä. Loppuun paikkamakuu, hyvin pysyi 10–30 sekuntia, mutta alkoi sitten yhtäkkiä nousta, miksi lie. Meni kuitenkin käskyllä takaisin. Jatkamme harjoituksia.

Maanantaina saatiin hierontaa. Dingo oli hyvässä tikissä – vasen etureisi vähän kireä, mutta muuten ei vikaa, mikä on loistava uutinen. Kaistapäinen metsärallittaminen isojen kanssa ja puolen metrin tokohyppy eivät ole vetäneet lantiota ja selkää yhtään jumiin. Mahtavaa Dingo! Floralla oli pientä kireyttä lapojen välissä ja lanneselässä, tyypillistä agilityjumia, muuten hyvässä kunnossa. Vekalla oli jumissa oikea takajalka ja ristikkäin vasen lapa sekä kireyttä lapojen välissä, lanneselässä... aika tutkimuksiin on jo varattu.