Perjantaina Vekan agitreenit. Kiva rata, vauhtia ja pieniä pähkinöitä purtavaksi. Alkusuoralla pituus vähän sivussa, tähän toimi persjättö, valssissa sain koiran vaikkakin oikeille esteille, myös vähän kintuilleni. Laaja hyppykaarre ja päähän takaakierto, vienti putken kauempaan päähän ok, siitä vienti putken suun, A:n ja keppien välistä hypyn sivuttaiseen takaakiertoon, ihan hyvin meni se. Putkeen ja tosi hankala kepeille vienti vastakkaiseen päähän kuin missä putki oli, avokulmaan. Piti vaan kuljettaa koira päähän ja kääntyä lähettämään suoraan, ensin kämmäsin hosumalla jo toiselle puolelle ja vedin Vekan väärälle puolelle. Putki, putki, vastaava kuvio putkesta takaakiertoon ok, putkeen ja vastaava kepeille vienti nyt umpikulmaan, saatiin sekin pelittämään. Siitä enää putki, A putkensuiden välissä ja pari hyppyä. Veka tiputti jonkun riman ja räjäytti pituuden ensimmäisellä kerralla. Mutta tosi hyvin kulki, hyvä Veka!

Lauantaina hallille Dingon ja Floran kanssa. Dingolle tein ruudun keskelle kenttää, vietiin pallo ruutuun ja juostiin sinne eri suunnista. Hienoja ruutuun pinkoiluja! Sitten tuli porukkaa toiselle kentälle ja Dingon piti vahtia. Kun se pystyi taas keskittymään tehtävään, tehtiin vielä pari kertaa. Luoksetuloja: Hanne piti kiinni, Dingo pinkoi luokse ja sai pallon, pinkoi sitten yhtä lujaa takaisin pyörimään ihastuksissaan Hannen sylissä... Hyppyä tehtiin nyt niin, että pidin Dingoa pannasta, heitin pallon yli, lähetin hyppyyn ja kutsuin hypyn yli takaisin. Pallohyppynouto siis. Dingo teki hienosti, hyvät hypyt kumpaankin suuntaan eikä yhtään kiertämistä. Loistavaa! Dingo oli muutenkin varsin vauhdikas ja virkeä tänään, ja pallopalkka on alkanut toimia kivasti. Tokohyppy oli siis edelleen 40 sentissä. Nyt täytyy pakata jäitä hattuun ja olla ahnehtimatta korkeutta. Lopuksi tehtiin seuraamista yksittäisillä nameilla imuttamalla.

Flora lämppäili riehumalla lelun kanssa. Sitten tietysti keppejä: http://www.youtube.com/watch?v=Du8aHCtceqs

Flora haki hyvin umpikulmat ja avokulmat eikä lintsaillut loppuväleistäkään. Kulkisipa se kisoissa yhtä hyvin. Sitten kontakteja. Puomin kontakti sivusta loikkaamalla aika ok, mutta kokonaisella puomilla edelleen stopin kautta tassu kerrallaan alas, phuuh. Loppuun vielä putkesta jaakotus hypyllä, tämä hyvä, hyppy vain vähän pitkäksi.