Viikon treenitauko ei taas tehnyt lainkaan huonoa Dingon treenailulle. Ensin takajalat tasapainotyynylle ja etujalat korokkeelle: Dingo sijoitteli namin perässä heti kaikki käpälät oikein ja pysyi lipsahtelematta tyynyllä, kun palkkailin vuoron etujalkojen väliin ja kuonon tasolle. Hyvä! Vähän seuraamista. Kaukojen vaihtoja. Nouto oli hyvä, neljä toistoa, seisoin edessä, annoin kapulan, kolme sekuntia, kapulasta kiinni IRTI, kehu ja palkka. Ensimmäisellä kapula taas melkein tipahti, muilla pysyi hyvin. Edistystä! Loppuun paikkaistuminen, jossa Dingo istui ensin tassut hyvin leveällä, mutta korjasi sitten itse takakoipia paremmin takaosan alle, mikä oli erinomaista! Ja hyvin pysyi istumassa 5–20 sekunnin pätkiä.

Tiistaina sitten eri liikkeet. Tasapainotyynyllä etutassujen nostelua. Eteentulot koko ajan parempia! Tunnarissa hyvät haistelut, edelleen kehut oman haistamisesta. Kosketusalusta vielä vaikea, yksi tassu kyllä onnistui. Dingo käveli alustan yli astuen sille aina yhdellä etutassulla. Kyl se siit. Paikkamakuussa namitin muutaman kerran sarjatulella, sitten Dingo pysyi nätisti 5–20 sekuntia. Hyvä :)

Keskiviikkona aamutreeni Eskon kanssa. Esko teki vauhtipätkiä hypyillä ja putkilla. Putkiin menot hyviä, hypyillä ei 45 sentissä tietenkään ongelmia. Kokeiltiin 55 ja 65 sentin hypyt myös yksittäisinä, ei näissäkään mitään. Verkkokepeillä Esko menee hyvin, kunhan pääsee alkuun, aloitukseen meno on vielä epävarma. Säädettävä keinu laskettiin alimpaan asentoon, Esko ei ihan vielä tajua keinulla pysymistä, mutta ei pistä heilumista ja kolina yhtään pahakseen. Puomilla tehtiin vain alasmenoa sivusta nousemalla, palkkoja targetille ja kutsu pois. Renkaalla hypytettiin Eskoa edestakaisin kutsumalla selvästi renkaan läpi, tämä hyvä. Loppuun vielä pidempää vauhtipätkää hypyillä, putkilla ja pituudella, jee jee!

Dingokin oli toki mukana ja viuhtoi innoissaan halliin päästessään. Otettiin esiin viime viikon matkatuliainen, ihana pehmeä vinkupallo ja aloitettiin luoksetuloilla. Suloista intopinkomista :) Sitten pingottiin pallolle ruutuun eri suunnista esteiden välistä, tosi hyvin löytyi ruutu ja vihreältä nurtsilta vihreä pallo. Seuraaminen oli taas, no, seuraamista. Eteentulot taas hyviä. Lopuksi hypytettiin Dingoa edestakaisin esteen yli, tokohyppy 40 sentissä meni kevyesti ilman yhtään kiertoa, hienoa!