TamSKilla kisailemassa Floran kanssa. Tuomarina Salme Mujunen. Agiradat olivat siis lähinnä suoraan paahtamista. Ensimmäinen agirata: http://youtu.be/KOsZUq0OBNo Flora ei siis löytänyt keppejä, ja jäi pyörimään ja räksyttämään. Alkuun päästyään se pujotteli hyvin. Keinulla reagoi onneksi hidastukseen ja RAUHASSA-ohjeeseen, muuten olisi lentokeinu ollut aika varma. Kontaktilla tassut pienellä viiveellä alas. Keinulta putkeen en ollut ajoissa, hypyllä tuli epäröinti, mutta putkeen päästiin. Siitä sujuvasti A:lle, kontakti aika hyvä, putkesta loppusuora, jolla juoksin ihan huolella. Jossain kopsahti rima alas. Tulos siis 15, aika -6,09.

Toinen agirata ei tullut nauhalle, mikä ei ole suuri menetys. Rata oli A-rata lopusta alkuun keskiosan putki korvattuna muurilla. Menin kutsumaan toisen hypyn eteen, Flora ei ole niin varma lähdöissä pysyjä, että olisin uskaltanut mennä kauemmas. Alkusuoralla vain juoksin... tämä hyvin. A:n kontaktilla pienoinen varastus juuri kun olin kutsumassa. Muuri, hyppy ja putki, johon menossa Flora vain kilahti. Huutelun ja ryntäilyn jälkeen se loppujen lopuksi meni väärään päähän ja siitä putkea edeltävälle hypylle ja muurille. Loppurata meni kuitenkin hyvin.

Hyppyrata taas onnistui! Video: http://youtu.be/T-DTHavz4Gw Flora oli taas jotenkin päässyt kisatunnelmaan kolmanteen starttiin mennessä. Varasti siis hiukkasen lähdöstä. Siitä hypeltiin sujuvasti menemään, kunnes linjasin itseni putkesta tulevan koiran päälle. Tästä ei kuitenkaan sakkoa. Sulavasti maaliin asti. Hyppärin tulos -12,80 ja toinen sija, nopeus 4,20. Näin niiden kaikkien ratojen pitäisi mennä! Flora tsemppasi hyvin, vaikka sillä on valeraskaus-väsymys-nälätys-turvotus pahimmillaan.