Lauantai-illalla Dingo teki vielä vähän noutoa ja pudotteli kapulaa. Pudotettuaan muutaman kerran neljänneskilon kapulan omille varpailleen se tietysti pakitti, otti kyllä kapulan silti, mutta pitoa ei tahtonut riittää edes NOUDA-sanaan. Sunnuntaina rötväpäivä ja illalla Dingolle kotihipsuttelua. Ensin tylsät pois alta eli tasapainotyynyily ja ristitassujen nostelut. Sitten eteentuloa sohvalla istuen. Kaukojen vaihdot hyvin kuten aina. Noudossa Dingolla oli nyt tosi hyvä asenne! Otti hyvin kapulan ja piti ilman tukea niin, että ehdin sanoa NOUDA sekä tarttua kapulaan ja sanoa HYVÄ, jolla saa irrottaa. Hienosti. Tunnarissa taas kolme kapulaa, HYVÄ + palkka oman haistamisesta, Dingolla oli hyvin ajatus kapuloissa, joten palkkaa tuli sarjatulella (naksu jäi tästä pois, koska ei riittänyt käsiä naksuttamiseen, palkkojen laitteluun ja tunnarin ottamiseen ja siirtämiseen yhtäaikaisesti). Merkillä HYVÄ + palkan heitto merkin taakse kun Dingo seisoi hyvässä paikassa ja otti kontaktin. Loppuun paikallolot, paikkaistuminen oli hyvä. Pakitin muutaman askelen, käännyin ympäri, kävin nurkan takanakin piilossa tai seisoin hetken ja kävin palkkaamassa. Dingo nökötti nätisti paikallaan. Paikkamakuussa samaa, mutta tiheämmin palkkausta, Dingo ei pysy maassa yhtä hyvin.

Maanantaina samaa kotisettiä Dingolle. Seuraamista maton päästä päähän. Eteentuloa sohvanreunalla. Kaukot hyvin. Nouto hyvin! Tunnari myös, edelleen vain kehu + palkka omaan osumisesta. Merkki ok. Paikkaistuminen tosi hyvä, samoin paikkamakuu, jossa sain palkattua niin tiheästi, ettei Dingo noussut lainkaan. Loppuun kontaktia sivulla niin, että vasemmassa kädessä koiran pään vasemmalla puolella oli herkkuja, jotka sai kääntämällä pään pois ja ottamalla kontaktin, tämä oli hyvin hallussa!

Tiistaina aamutreeni Eskon ja Dingon kanssa. Esko haki vauhtia suorista putkista, ja sitä saatiin, mitä tilattiin! Vauhtia tehtiin myös hyppysuorilla, tosi hyvin nämäkin. Esko on vauhdikas koira ja hyppää mainiosti, medirimojen ja Eskon mahan väliin olisi mahtunut cockerspanieli. Kontakteja pikkukontaktiesteellä, namialusta alastulolla. Keppejä verkoilla. Keinua, joka säädettiin alimpaan asentoon. Rengas meni aika hyvin. Loppuun vähän suorien putkien ja hyppyjen yhdistelmiä, Esko tuli lujaa ja haki esteet hyvin.

Dingo juoksenteli pallon perässä. Seuraaminen imutuksella meni hyvin! Vain pysähtyminen oikeaan paikkaan on vielä hankalaa. Eteentulossa saatiin Dingon ahteri liikkumaan ja tiivistämään eteen hyvin. Vauhtiluoksetuloja myös. Tokohyppyä 40 sentissä: menohyppy ok, mukaan otettiin myös paluuhyppy.