Dingo on pitänyt taukoa muista jutuista ja harjoitellut viikolla vain kosketusalustaa. Melkein kaikkea kun on tehty melkein koko ajan, pitäähän asioita aina välillä haudutella tauollakin. Kosketusalustaa tehtiin tarjoamisen kautta, ihan hyvin lähtenyt etenemään. Isoilla koirilla on ollut ihan lomaviikko. Saisi jo lumi sulaa pois...

Fyssarillakin Dingo kävi, ja oli kyllä hyvässä kunnossa! Tasapainotteli pätevästi, seisoi tasapainovaa'alla keskellä ja istui suorassa. Lihaksiston vasen puoli oli täysin hyvä, oikealla selän päällä pari pientä jumikohtaa. Kotona tehdään edelleen tasapainotteluja ja otetaan mukaan lyhyellä korokkeella alas kurottelu (vatsalihasliike). Ristitassujen nostelusta ei hirveästi hyötyä ole, koska Dingo ei kannattele siinä itseään, vaan nojaa tassujen kautta käsiin – on todella hankalaa saada se palkattua aina juuri oikealla hetkellä asian opettamiseksi.

Lauantaina käväistiin tokoilemassa hallilla Dingon kanssa. Teemoina ruutu, hyppy ja seuraaminen. Vietiin herkkuja ruutuun alustalle, sitten lähettelin Dingoa sinne eri puolilta niin pitkältä matkalta kuin mahtui. Hyvin juoksenteli ruutuun Dingo-otus, tietysti kun pelissä oli herkkuja panoksena.

Hyppy oli tokohyppy 40 sentissä, ja se ei sitten niinkään sujunut. Yritin lähettää hypyn takaa alustalle, mutta Dingo kipitteli hypyn ohi ja pääsi näin muutaman kerran varastamaan palkat kun ei ollut apparia takavarikoimassa niitä. Paluuhypyn kutsumalla se tuli paremmin yli, ja yhdessä juosten hyppäsi joka kerta. Yritettiin sitten niin, että Dingon syödessä yhdeltä alustalta livahdin hypyn taakse toiselle alustalle kutsumaan ja pääsin ottamaan sen pois, jos Dingo tuli ohi. Se ei ehkä ihan tajua ja menee vain siitä, mistä aita on matalin. Itse hyppäämisen kanssa ei näyttänyt olevan ongelmaa. Metsämaastossahan Dingo kyllä rallittaa ja loikkii kevyesti puunrunkojen yli. Pitää virittää kamera nauhoittamaan hyppyjä.

Sitten seuraamista, imuttamalla tietysti mentiin. Sormet auts. Hyvin löytyy istuminen pysähdyksissä, ihan kädessä kiinni tietysti. Loppuun yksi luoksetulokin, kipitin karkuun Dingon syödessä nameja.