Kotona nysvätty taas. Maanantaina pikaisesti Dingon kanssa eteentuloja, ei sujunut ahtaassa paikassa, Dingo vain venyi pienellä pakituksella, ei liikkunut ahteri. Noudossa nappasi kapulan hyvin, mutta lipsautti sen yhtä liukkaasti lattialle. Tuntuu, että tässä vaan junnataan paikallaan... Tiistaina oltiin kuitenkin parempia, tehtiin ajan kanssa vähän kaikkea. Dingo oli hyvä, kannatti pitää viikon breikki! Tasapainotyynyilyä. Eteentuloja, joissa kunnon askel taaksepäin, Dingo siirtyi mukana eikä vain venyttänyt itseään. Imutusseuraamista myös, sen verran kuin sisällä mahtui (eihän talvella nyt ulkona voisi treenata...). Noudossa havaitsin, että Dingo tiputtaa kapulan käskysanalla NOUDA (joka tarkoittaa, tai jonka pitäisi tarkoittaa, kapula suussa edessä istumista). Kokeilin olla hiljaa ja avata suuni vasta IRTI-sanalla. Pysyi paremmin. Kaukoja hyvin. Tunnari näytti tosi hyvältä, edelleen vain kehu oikean haistamisesta, Dingo nuuhki tunnareita hyvin ja jos FBI:n asiantuntija analysoisi sen suoritusta nauhalta, näkyisi varmasti mikroilmeitä oikean tunnarin kohdalla. Paikkaistuminen oli hyvä, käppäilin vähän ja seisoskelin sitten 5–15 sekuntia palkkaamisen välillä. Paikkamakuukin oli nyt hyvä, palkkasin heti alkuun sarjatulella useamman kerran, sitten Dingo pysyi hyvin tässäkin 5–15 sekuntia.

Keskiviikkona käytiin poikien kanssa hallilla. Dingo oli niin pätevänä. Tehtiin ruutua kahden kentän kokoisena, Sanna kävi namittamassa alustaa, Dingo pinkoi ruutuun pitkältä matkalta, välillä hiukkasen banaanina Sannan suuntaan. Luoksetuloa myös pitkältä matkalta, toisen kentän koirakko oli kiehtova häiriö kummassakin, mutta Dingo pysyi kuin pysyikin omalla reitillään. Seuraamista imutettiin, hyvä kun oli joku katsomassa, suorassa pysyi. Tokohyppy 40 senttiin. Lähetin hyppyyn, Sanna namitti toista alustaa, kutsuin takaisin ja palkkasin kädestä. Dingo hyppeli hyvin eikä yhtään yrittänyt kiertää, hyvä hyvä! Lopuilla nameilla mentiin istumaan ja maahan: pakitin, kutsuin mukaan ja annoin käskyn – Dingo reagoi heti käskyihin ja otti oikeat asennot eli tämäkin hienosti! Oltiinpas tänään päteviä :)

Veka aloitti tottiksella. Seuraaminen keuli taas niin että hiphei, mutta keulikoon. Kontakti ja vire ovat prioriteetit. Jättävistä istuminen ja maahanmeno hyvin, seisomisen istui. Luoksetulo oli hyvä. Sitten agin pariin eli putkeen ja putkesta keppien (puolikas kepistö) umpikulmaan ja avokulmaan: lähetin putkensuulta ja jäin ihastelemaan, Veka veti niin hyvin! Hypyn takaa lähtemällä keppi-putkierottelu sekin ok. Puomin kontaktilla jäin taakse, Sanna pallopalkkasi eteen, Veka tuli alas ei mitenkään erityisen nopeasti, mutta ainakin jumittamatta. Sivusta lähettelin sitä kontaktille myös, tämäkin aika ok.