Metsät alkavat lupaavasti hukata lumipeitettään. Tänään oli jo hyvä esineruutupläntti auki. Tähän väliin kuitenkin vain Dingon kotitreenailuja ja huomenna alkava viikon treeniloma.

Lauantai: tasapainotyynyilyä. Seuraamista, kunnes oli kynsinauha auki... Kaukoja taidettiin tehdä myös. Noutokapulan Dingo otti hyvin ja piti kolmen sekunnin säännön verran :) Välillä kapula kuitenkin putosi, OHO ja nostin itse. Etutassuilleen pudotettuaan Dingo aavistuksen empi kapulan ottamista, mutta otti kuitenkin. Sitten se pudottamisen sijasta laski päätä ja melkein pudotti, mutta jättikin kapulaan roikkumaan vinoon ja irrotti vasta käskyllä. Hyväksyin ja palkkasin nämäkin, koska siinä oli oivallusta halutusta suorituksesta eli kapulasta suussa sekä hyvä yritys toteuttaa se ja vastustaa halua pudottaa kapula!

Sunnuntai: takatassut tasapainotyynylle ja etutassut korokkeelle, tämä hyvin. Toinen tasapainotehtävä oli koiraa lyhyemmällä korokkeella alas kurottelu, tietysti helppo. Sitten tehtiin istumisia ja maahanmenoja pelkällä käskyllä liikkeestä, aivan oikein kaikki! Erinomaista! Tunnarissa kuusi palikkaa ja hyvät haistelut. Paikallaolot 20 sekuntiin asti: hyvin pysyi.

Maanantai: tasapainotyynyilyä palkaten ylös-alas sekä etutassujen nostoja, tämä meni tosi hyvin. Dingo nosti itsekin alas harhautuneen tassun takaisin tyynylle. Sitten kaukoja, vaihdot olivat nyt tosi täpäköitä. Dingolla oli iltalenkin jälkeinen hepuli, kun alettiin treenaamaan, joten oli vähän enemmän vireessä. Istu-seiso-istu, istu-maahan-istu ja seiso-maahan-seiso toimivat kaikki käskyllä ja käsimerkillä, ei tarvitse enää kuonosta pitäen ohjata. Vielä noutokapulaa, Dingo nappasi kapulan heti ja piti IRTI-käskyyn asti, hieno! Eikä pureskele. Pari kertaa sama melkein pudotus kuin eilen, mutta lievempänä. Juuri nyt ei mikään tunnu junnaamiselta :)