Tiistaina käytiin hakemassa Dingolle kortisonikuuri ja jätettiin haalari pois, joten koirakin on aktiivisempi. Illalla se oli siis reipas ja niin suloinen kotitreenissä. Tasapainoilua tyynyllä, tassujen nostelua, kaukoja, paikkamakuun alkeita ja muutama toisto noutokapulaa, jonka Dingo ottaa jo tosi hyvin, pitoa kohti mennään. Veka teki vähän purkinkantta eli peruutteli sivulla ympyrää kun käännyin paikallani vastapäivään. Namin perässä se menee kyllä, nämä ovat Vekan takapäälle vaikeita. Flora pääsi tekemään vain vähän oravaistuntaa.

Keskiviikkona hallille. Pienoinen pakko vääntää Floran kanssa kontakteja ja keppejä lauantain kisoja varten, ja Dingo pääsi tietysti hallille viihtymään. Odotan kuin kuuta nousevaa sitä, että Vekakin saa alkaa treenata... Dingo juoksenteli putkiin pallopalkalla. Meni helposti muihin kuin mustaan putkeen, mutta mitään suurta intohimoa Dingo ei kyllä ole agilityä kohtaan osoittanut – kyllä se voisi olla henkisesti ihan tokon aaltopituudella kun niin maltilla aina kuuntelee ja miettii ennen kuin tekee. Sitten hyppytekniikkaharjoituksena perussarja, viisi hyppyä rimat 15 sentissä, väli maksille normaali kuusi jalkaa. Nyt Dingo meni hyvin ja maltilla hyppyjä kiertelemättä targetille. Tehtiin noin viisi toistoa, vasta viimeisellä se hyppi kunnolla kaikki hypyt, muilla toistolla sarjan alkupää meni ravilla tai muuten epätahdissa. Muuta pientä: keinua muutaman kerran namin perässä. Vähän istumisia, hyviäkin, tarkkana saa jalan kanssa olla ja namilla ohjata tosi yläviistoon, että takatassut menevät tasan. Viimeisenä muutamat tolpankierrot namin perässä.

Floran kanssa keppejä. Tässä on nyt tullut jumi koiran päähän eli se pysähtyy toiseksi viimeiseen väliin ihan kuin viimeinen väli olisi vaarallinen. Ja menee muutenkin nyt hitaasti ja epävarmasti. Syynä siis tietysti se, että olen torunut viimeisen välin skippaamisesta, joten tästä kohdasta keppejä on tullut Floralle paha, meni oikein tai ei. Nyt en sanonut mitään, ohjasin vain kädellä näyttämällä oikein ja kehuin. Niin tekisin kisassakin, tai siis mitä todennäköisimmin lauantaina teenkin... Toistoilla alkoi ehkä mennä piirun verran paremmin.

Kontakteista ensin helpoin eli A, jolla Flora tuli ihan hyvin alas. Hypyn ja putken kautta tämä. Sitten puomille putken kautta. Tätäkin kun on väännetty, on tämäkin paha. Yritin kädellä näyttämällä auttaa ja houkutella jumista pois (olettaen, ettei hermo kisaradallakaan kestäisi, tai siis tule kestämään vain seisoa ja odottaa), mikä sai Floran vain karkaamaan ennen vapautusta. Lelu etupalkaksi ja varasti siinäkin. Puomin vieressä käskemällä Flora loikkaa kyllä käskyllä heti oikein, mutta radalla ei vaan pysty. Ei siis oikeastaan päästy tässä puusta pitkään. Keinu ehdittiin vielä pari kertaa, se oli yllättäen ihan hyvä.