Torstaina kotitreenissä Vekan kanssa perusasentoja. Namin perässä taas vastapäivään, mutta ilman namia ei – ei vaan hahmota paikkaa ja tarvetta siirtää ahteria mukana pelkällä käskyllä. Flora treenasi vinkulelun pitämistä. Flora pelkää vinkuleluja, joita meillä nyt ei muuten käytetäkään (en kestä sitä vinkunaa), mutta Dingo on nyt saanut töötöttää joululahjaleluaan (koska sillä aikaa se ei kiusaa muita eikä tuhoa mitään). Naksulla siis mentiin. Floralla ei ollut ongelmaa mennä heti tökkimään lelua kuonolla, samoin tarjottuna se otti ja piti sitä nätisti kuin noutokapulaa. Mutta kun tööttäsin ja annoin namin, alkoi taas se lelun kaula kierossa tuijotus ja ihmettely. Namit toki kelpasivat kuitenkin.

Dingolle vähän kaikkea. Iltapäivähepulin aikana hain tasapainotyynyn ja naksutin takatassujen nostoa tyynylle. Kyllä ne sieltä löytyivät, Dingo puhisi ja steppasi ja tarjosi ihanan tarmokkaasti. Illalla kaukoja, joissa alkaa istuminen olla jo johdonmukaisesti ok eikä retkotus. Lihapullan verran paikkamakuuta. Kontaktia sivulla, tätä kun ei ole vähään aikaan tehty, Dingo otti kontaktia käsiin ja vähän mihin sattuu, enemmän tätä siis. Edessä istumista myös. Noutokapulalla muutama toisto, käskysana jo mukana.

Perjantaina Dingo kävi fysioterapiassa saamassa täsmäohjeita kun nyt on tiedossa, mikä on ongelma. Puoliero on havaittavissa eli Dingo nojaa vähän vasemmalle, mutta reisilihaksen ympärys oli jaloissa sama eli ero on kuitenkin pieni. Jumpataan takajalkojen lihaksia ja koordinaatiota ja seurataan tilannetta. Hyppytekniikkatreenistä tuskin on hyötyä, kun koira voi siinäkin nojata vahvaan puoleen; metsälenkkeily on parempaa liikuntaa. Tultiin siihen tulokseen, että agility saa tältä koiralta jäädä, rankka laji terveellekin koiralle. Dingoa se tuskin harmittaa, sehän ei esteistä mitenkään hirveästi innostunutkaan ja tunki mieluummin kuononsa namitaskuun kuin putkeen. Pk-lajit pidetään, koska tottiksessa esteet tehdään niin harvoin ja ilman kovaa vauhtia ja mutkia. Nyt on taas selvät kuviot lähteä eteenpäin! Jos nyt kakkoslajia tarvitsee, voi kaivaa tokokamppeet naftaliinista.