Torstaina Flora kotiutui juoksuevakosta. Iltatreeninä tein sen kanssa oravaistuntaa, alkaa jo hahmottua Floralle. Veka pääsi tekemään perusasentoja. Edestä sivulle se tulee tosi hyvin, mutta ei osaa tiivistää oikeaan paikkaan, jos siirryn oikealle. Dingo teki vähän kaikkea. Tasapainotyynyllä takatassuja ja etutassujen nostelua, se oli vaikeaa. Perusasennossa yritettiin päästä liikkumaan eteenpäin namin perässä, mutta päätin jättää tämän nyt vähäksi aikaa kokonaan pois, koska Dingo pitäisi saada istumaan kunnolla. Sen on liian vaikea hakea perusasentoa oikean takajalan retkottaessa sivulla. Niinpä tehtiin ikään kuin kaukojen vaihtoja eli namin perässä istu-seiso-istu kunnon istumisella, myös seiso-maahan-seiso. Ehkä se näin oppisi myös jättävien käskysanat, toki kaukotkin, mutta toko ei vaan jaksa innostaa. Loppuun viimeinen lihapulla noutokapulan ottamisesta, Dingon tekisi mieli viedä kapula laipasta pitäen pesäkoloon nakerreltavaksi, mutta vähän kun tyrkytin, se otti keskeltä kiinni, tästä heti kehu ja palkka.

Perjantaina Flora pääsi taas tuuraamaan Vekaa agiryhmään. Radan teemana oli putkiin irtoaminen, mikä ei Floralle ole mikään vahvin osa-alue. Heti alussa en osannut ohjata hyppyä suoraan ja viistoon. Oma liike mukaan niin pelitti. Putkeen, kurvi hypylle ja irtoaminen puoliväliin puomin alle putkeen ohjaajan mennessä puomin ohi. Flora meni putkeen! Wohoo! Sitten se meni vielä seuraavaankin, jolle kutsui putken ulostulopään luota. Järisyttävät putkionnistumiset. No, putkesta ei sitten meinattu päästä uukkaria umpikulmaan kepeille, Flora punki kakkosväliin kun yritin pakkovalssia. Valssaamalla kunnolla tilaa antaen se löysi kepit, mutta ei nyt pystynyt pujottelemaan loppuun asti. Pujottelu on Floralle aina jossain määrin mielentilakysymys, ja nyt se kävi kunnon kierroksilla. Monta toistoa pieleen lopussa ja verkollakin huono. Tästä putkeen, pinkaisu kahdelle hypylle ja edessä köllöttävän putken sijasta tiukka kurvi puomille eli taas paha paikka, koska Flora ei vauhdista paljon käänny... en edes yrittänyt vain itse kääntymällä, vaan tein vastakäännöksen, ja se toimi! Puomin kontaktilla hidastelua, mutta ei pahasti, tämäkin siis edistystä! Sitten kämmäsin S-kurvia hypyillä ja peruutin ennakoivassa valssissa. Ilman peruutusta toinenkin hyppy oikeinpäin. Putkesta putkeen leijeröiden kepit, tämä oli vaikea, Flora poukkoili kepeille kummankin putken sijasta. Saatiin sekin onnistumaan. Kepit taas vaikeat, putkesta hyppyjen kautta vielä putki ja loppusuora, jossa viimeinen hyppy meni aina väärinpäin, mutta palkkasin siitä tietysti kuitenkin, koska en vain itse ehtinyt saatettuani Floran niin pitkälle putkeen. Tiedetäänpä taas, mitä treenataan. Vauhdikas kokonaisuus kyllä oli!

Illalla vielä Dingo pienet iltahepulin sijaistoiminnot eli namin perässä kaukoja, kaikkia vaihtoja, ja ristitassujen nostelua. Lopuksi yksi toisto noutokapulalla: Dingo otti kapulan itse, irrotin laipoista ja tuin hiukan leuan alta, jotta saatiin hetki pitoa, sitten irti ja palkka. Hyvin etenee nouto!