Torstaina Dingolle kotitreeniä... tasapainotyynyllä etutassut nousivat taas vähän kätevämmin. Samoin ristikkäisten tassujen nostelu aika hyvin tasapainossa, tosin Dingo nojaa käsiin, pitäisi itse kannatella itseään. Istu-seiso-maahan-vaihdot hyvin, näitä tehdään ihan sekalaisina ja Dingo oppii tähän varmaan helposti käsimerkit kun ohjausliikettä pienentää, mutta käskysanatkin pitäisi saada kaaliin... jättävistä tulee hissitekniikalla hitaat, mutta ei sen niin väliä, fysiikkatreeni on etusijalla. Istuminen on korjaantunut kivasti, se on mallia rusakko, mutta symmetrinen ilman oikean jalan retkotusta. Tosin joskus ihan omineen Dingo istuu kinteret takapuolen alla. Tunnaria taas kolme kapulalla naksuttaen, pari kertaa naksautus myöhästyi ja Dingo vilkaisi minua, olisikohan jo ajatus oikeaan suuntaan. Sitten luoksetulon edessä istumista, ei vielä liikettä. Seuraamista namin perässä, hmmmpfh. Tulihan se mukana kyllä. Loppuun muutama toisto noutoa, Dingo ottaa kapulan jo heti, tuen vielä vähän leuan alta pitoa. Illalla naksutin vielä merkkiä Dingon iltahepuloidessa, ensin palkkasin kädestä niin, että Dingo tuli kiertäneeksi merkin, sitten heittelin palkkanamit merkin taakse. Dingo haki hyvin paikkaa eikä härvännyt merkkinä pidettyä pokaaliakaan nurin.

Perjantaina agitreenit, joissa Flora tuuraa vielä Vekaa. Suurkiitos ystävälliselle rekkamiehelle huoltiksella, että saatiin bensaa tankkiin ja päästiin treeneihin asti... Ratatreenissä kaikenlaista. Alussa hyppy, okseri, hyppy, pituus ja takaakierto, palkkasin kun päästiin tähän asti. Kutsuin okserin takaa, valssi myöhässä, Flora valui kohti putkea, mutta korjasi pituudelle ja tuli takaakiertoon. Kouluttajan ohjeilla tehtiin paremmin eli kutsu okserin ponnistuspaikalta ja valssi jo tähän. Takaakiertohypyltä toinen takaakierto ja twistillä ansaesteen ohi avokulmaan kepeille. Sain Floran vain kerran ansahypylle, muuten twisti toimi. Takaakierto piti tehdä ajoissa. Njaah, kaikki pitäisi aina tehdä ajoissa enkä silti tee? Kepeillä vähän vedätin, hyvin ja reippaasti meni! Paitsi kerran lintsasi viimeisen välin, yritin korjata vain sen ja työnsin koiran keppien loppupäähän niin että Flora olisi tullut viimeisen kepin väärältä puolelta pois, minkä huomatessaan se pakitti tästä ja kiersi huolellisesti viimeisen kepin oikealta puolelta?!

Kepeiltä putkeen, josta kurvi okserille ja uukkari muurille. Kutsuin okserin takaa, koska Floraa olisi saanut taas rautakangella kääntää okserin edestä, siihen ei mikään ihan pieni vekki tehoa. Tässä saatiin okserin kieltoja, kun liikuin vähän liian aikaisin pois laskeutumispaikalta. Onnistui sitten. Tästä persjättö AJOISSA ja hypyn ja pituuden välistä putkeen, sain kuitenkin liian aikaisella persjätöllä Floran ohittamaan hypyn. Saihan se taas kehuja tarkasta ohjauksen lukemisesta. Putkesta hyppy, rengas, hyppy, pakkovalssi, vippaus kepeille. Ööh. Pakkovalssiin asti meni hyvin, vippaus oli uusi juttu kummallekin, ja Florallahan on se juttunsa vastapäivään pyörähtämisestä (pyörii vain myötäpäivään) eli se teki turhan kiekan myötäpäivään sen lisäksi, etten hallinnut raajojani ohjauksessa. Saatiin sekin kuitenkin onnistumaan. Hyvä treeni! Hyvä Flora!