Perjantain agitreeneissä Flora teki ihan kelvolliset pujottelut ja puomit. Niinpä mieliala lauantain kisoissa (Demarilla) oli varovaisen toiveikas. Florasta ei kuitenkaan koskaan voi ihan tietää, mitä se tekee... mikä todettiin tänäänkin.

A-rata: http://www.youtube.com/watch?v=_iGRQyyZiS4

Heti alussa A, jonka kontaktille Flora tuli reippaasti ja pysyi! Iloinen yllätys viimeaikaisten ongelmien jälkeen. Putkeen ja muuri hyvin, sitten hypyltä kopahti rima alas. Seuraavalle hypylle en vienyt kunnolla, Flora tuli ohi enkä korjannut, koska hyvin voi ottaa hyllyn jos ei nollaakaan saa ja ohjausvirhehän se oli. Puomi hyvä! Jee! Sitten kielto putkelta ja väärä pää, ei mitään loogista syytä lähteä toiseen päähän. Keinukin hyvä! Hypyt ok, kepeille annoin kunnolla tilaa hakea, meni epävarmasti, mutta pujottelu hyvä, joskaan ei niin nopea kuin mihin Flora pystyy. Loppuun ok. Tyytyväinen olin kontakteihin ja keppeihin!

B-rata: http://www.youtube.com/watch?v=7h2ryP8g0-k

Toinen agirata pitkälti näillä linjoilla. Alussa hyvä A, hyvin putkeen, taas hypyn ohi ja tämän korjasin, koska nyt kyllä ohjasin sille. Hyppy ja sitten kaahattiin renkaasta ohi, Flora ryntäsi keinulle, jarrutti liiraten ja läppäsi keinua tassullaan. Rengas ja keinu ok. Nyt päästiin tummaan mutkaputkeenkin laakista oikein. Puomi tosi hyvä! Hyppy, muuri ja taas vähän hidas keppien haku, mutta onnistunut pujottelu. Pituus ok ja loppuhypystä rima alas. Tässä samoin kontakteista ja kepeistä pisteet kotiin!

C-rata oli hyppäri. Se tuntui tosi vaikealta. Lähdössä Flora aivan ihmeellisesti lähti kävelemään perääni, ei sillä ole koskaan ollut mitään ongelmaa jäädä lähtöön istumaan. Tuloksissa oli kymppi, joten ilmeisesti tästä tuli kielto, koira kai tuli ykköshypyn ohi. En jäänyt askartelemaan lähdön kanssa, vaan hypytin ykkösen ja lähdettiin siitä. Uukkari ja putkeen meno, josta taas kielto. Putkesta hyppyjen kautta loiva avokulma kepeille, tämä ok ja pujottelu loppuun asti! Muuri ja suora kulma putkeen. Siitä pituus, suora putki ja tossua toisen eteen, että ehti seuraavan hypyn jälkeen kääntämään valssilla. Hypyt, tiukka kurvi takaakiertoon ja tiukka kurvi hyppyjen välistä loppuun. Melkein kaikki tekivät takaakiertohypyn pyörityksenä, mutta sain tutustumisessa vision pakkovalssista ja pidin siitä kiinni, vaikken nähnyt kenenkään muun tekevän sellaista (tosin en ehtinyt katsoa makseja oikeastaan lainkaan). Kuvio onnistui. Kokonaisuutena rata pysyi näin hankalaksi radaksi ilahduttavan hyvin näpeissä, mutta suurin piirtein kaikki käännökset valahtivat aivan liian pitkiksi. Niihin ja kieltoihin kai meni niin paljon aikaa, se oli nimittäin pettymys: -0,28. Mitään tulostavoitteita tai näin ollen kisajännitystä ei tänään ollut :)

Myöhemmin lisätty hyppärin video: ;