Lauantaina koko lauma jumitti sohville. Dingo on ollut väsynytkin, koska kutina on taas jostain yltynyt. Olen muutaman päivän pitänyt sillä fleecehaalaria koko ajan, koska sen alla ainakin iho saa olla hampailta rauhassa. Sitten Dingo vain nukkuu kerällä haalarissaan. Illalla tehtiin kuitenkin vähän kotitreeniä kaikille. Veka teki eteen ja siitä perusasentoon tuloja, tosi hyvin, ei tainnut olla yhtään korjattavaa. Flora teki laatikkokontakteja ja hermostui niistä. Se meni kyllä aina heti oikein, tosin laatikolle nyt ei oikein voikaan jäädä jumittamaan – pitäisikö kotonakin olla viisto alusta? Dingo tasapainotyynyili takatassuilla, lisäsin etutassujen nostoa, joka on tosi vaikeaa. Kaukojen vaihdot hyviä! Pienoinen paikkamakuukin eli maahan palkkailua. Loppuun noutokapulalla yksi toisto: Dingo otti tarjotun kapulan vain pienen hetken mietittyään, tuin leuan alta ja kehuin hetken, sitten irti ja palkka. Hienosti :)

Sunnuntainaamulla hallille Dingon ja Floran kanssa. Dingo puuhasteli kaikenlaista. Ei varsinaista agitreeniä kun ei koiran takakoipi toimi kunnolla, mitään ontumista ei ole, mutta liike on toispuoleisesti epäpuhdas ja oikealla takasella ponnistaminen vajaatehoista. Tehtiin hyppytekniikkaharjoituksena set pointia, okseri 15 ja 25 sentin rimoilla, Dingo myös käveli tämän yli väärään suuntaan eli ei ainakaan ollut liian korkea. Ajattelin, että juuri istuttaminen suoraan ja symmetrisesti molemmat jalat huolella takapuolen alla ja siitä painonsiirtoharjoitus tekisi hyvää takaosan fysiikalle. Tosi vaikeahan näitä on katsoa, ponnistiko se tasan vai enemmän vasemmalla, sujuvasti kyllä hyppäsi kaikki toistot. Sitten vähän istumisia vielä, kiipeiltiin minipöydälle, kierrettiin tolppaa namin perässä, jahdattiin palloa ja karvamotskua. Pallo on selkeästi ykkönen, Dingo tuo sen itse syliin asti ja kierii siinä onnessaan :)

Floran kanssa meni taas aivan liikaa vääntämiseksi. 20 minuuttia väännettiin keinun alastuloa, 10 minuuttia keppejä. Huaah! Flora jumitti sitkeästi neljä tassua kontaktilla, siirteli tassuja, pani yhden kerrallaan maahan ja nosti takaisin... Tein sille samaa harjoitusta kuin Vekalle eli menin keinun alastulon tasalle ja kutsuin sieltä. Tässä tuli alas edes sen verran viiveellä, että sain monta kertaa palkattuakin. Mutta putken ja hypyn kautta oma liike mukana ei vaan suksi luistanut. Jumittamasta käskin vain pois ja otettiin uudestaan, palkan sai vain alas asti tulemisesta korkeintaan muutaman sekunnin viipeellä. Kepeillä aloitukset helppoja loivia avo- ja umpikulmia, näissä ei mitään, mutta loppuun asti pujotteleminen, kun irtosin vähän sivulle, olin koiran tasalla tai askelenkaan jäljessä... juu ei. Ei edes HK apparina palkan kanssa keppien päässä. Flora jätti sitkeästi pujottelun kesken pari väliä ennen loppua. Takaisin verkkoihin?