Maanantaina Dingon kanssa kotitreeniä. Tasapainotyynyllä hyvin. Kaukojen vaihdot hyvin – jumppanahan tämä toimii, mutta kun nyt kerran tokoa alettiin harjoitella, pitäisi kai edetä vaihtoihin käskyllä ja käsimerkillä. Paikalla istumista ja makuuta, käppäilin ympärillä ja palkkailin. Seuraamista taas imutuksena, kyllä se siitä alkaa sujua. Eteentuloa ensin paikallaan, sitten vähän pakitin ja Dingo tuli aika hyvin oikeaan paikkaan! Liikkeestä sai itsensä aseteltua lähemmäs. Tunnarissa kolme kapulaa, joita Dingo haisteli aika hyvin, omalle osumisesta kehu, palkka alustalle ja oman siirto. Noutokapulan kanssa pienoinen läpimurto? Jätin tuen pois eli annoin kapulan, Dingo otti sen heti, sanoin NOUDA, sitten HYVÄ ja otin kapulan pois. Pari kertaa Dingo pudotti kapulan, nostin sen itse, OHO ja uudestaan. Pito parani heti! Loppuun vielä vähän merkkiä. Tuli tehtyä aika paljon, mutta oli niin kivaa :)

Tiistaina lähdin koirien kanssa valokuvattavaksi. Olin lupautunut Koirat-lehteen nahkacollieiden rotuesittelyyn, johon otettiin tiistaina kuvat. Tavarahissi, studion liukas lattia, laitteiden äänet ja räpsyvät valot eivät hämänneet koiria yhtään. Kaikki istuivat, makasivat, pysyivät paikallaan ja tulivat luokse ihan osaamistasonsa mukaan. Poseerattiin yksittäin ja ryhmissä eikä nameista ja leluista tullut soopelivahvistukseksi mukaan tulleen Myrtinkään kanssa riitaa. Toimintakuvissa Veka piti noutokapulaa ja nuuhki tunnareita, Flora juoksi ja ponkaisi liikkeelle ja Dingo söpöili. Kuvat saadaan, kun lehti julkaistaan.

Keskiviikkona sitten aikataulujen vuoksi Eskon kanssa aamutreeni. Juostiin suoraa putkea, Esko meni hyvin putkeen ja treenin lopuksi myös hyvin mutkaputkeen. Puomilla palkkailin alastulolla namialustalle. Keppejä verkoilla, Esko ei yhtään tullut verkkojen yli ja meni reippaasti eli tämä hyvä. Pituusesteellä Esko käveli ensin yli hyvin hämmästyneen näköisenä, joten vähennettiin paloja ja lisättiin yksi kerrallaan, meni hienosti. Rengas taas hankala, peitettiin sivut ja alapuoli siivekkeillä. Keinukin oli hankala, Esko hyppeli pois kohdassa, jossa lauta lähti laskemaan, reippaasti tuli kuitenkin aina uudestaan eli tarvitsee vain toistoja. Hyppyepäsuorilla Esko ei vielä osaa hakea hyppyjä vaan kiilaa helposti perään, mutta oppii kyllä varmasti äkkiä estehakuisemmaksi. Hyvä Esko!

Dingokin oli mukana ja riemastui päästessään halliin. Ensin heittelin sille palloa. Teemana oli seuraaminen, johon ei kotona sisällä oikein ole tilaa. Imutus alkoi tuntua toimivammalta. Kyl se siit! Luoksetuloja myös, Minna piti kiinni ja Dingo tuli LUJAA! Suloinen pieni pinkoja! Palkkana herkkuja. Vähän paikalla makaamista ja istumista vielä.