Perjantaina loistavat agitreenit Floran kanssa! Syynä varmaan se, ettei jouduttu väkisin vääntämään liian vaikeaa rataa, joten ei mennyt keneltäkään hermo. Radassa oli kuitenkin juuri sopivasti haastetta. Alussa hyppy suoraan ja etuoikealle, otin ihmisnuolityyppisenä kutsuna, tämä ok. Putkesta kurvi kolmen hypyn suoralle ja viimeiseltä uukkari keskimmäisen hypyn tasalle putkeen. Tiukalla valssilla käännös. Kun yritin liian aikaisin, Flora kielsi, ja pidemmälle menemällä hyppy meni pitkäksi. Mutta se kuitenkin kääntyi ohjaukseen eli hyvä tämäkin! Putkesta pituus, uukkari pystyhypyllä ja hypyn kautta A. Pystyhyppykin meni aika lahjakkaasti pitkäksi pelkällä omalla liikkeellä jarruttamalla. Jaakotus toimi ihan kivasti. A:n kontakti ok, koska oli namialusta. Musta mutkaputki ilman yhtään kieltoa, hienoa! Putkesta Flora lurahti useamman kerran A:lle eikä kääntynyt puomille, piti ottaa tiukasti hanskaan tiukkaan käännökseen. Puomilla myös namialusta. Muuri takaakiertona, okseri ja uukkari avokulmaan kepeille. Pari kertaa sain jopa saatettua Floran kepeille, jonkun kerran se törmäili niihin väärinpäin. Loistavat pujottelut ja muurin kautta keinulle. Ensin lentokeinu, sitten ok namialustalle. Loppuhyppysuora juostiin yhdessä. Kun tehtiin kohtia uudestaan, Flora jumitti kontakteille, koska en namittanut alustoja enempää. Muuten hyvää settiä! Flora oli hyvässä vireessä, meni lujaa, mutta ei keittänyt yli missään vaiheessa.

Lauantaina käytiin hallilla. Dingo puuhasteli kaikenlaista, juoksenteli putkiin, kipitteli pikkukontaktiestettä namialustoille ja hippaili namin perässä mini/medirenkaan läpi. Lisäksi se kävi haukkumassa toisen kentän treenaajia ja otti kovasti häiriötä HK:sta koirineen. Palkkailin sitä luoksetuloista ja naksutin tai yritin naksuttaa sille kontaktista, jota ei hirmusti irronnut. Dingo on alkanut kovasti vahtia ja kävi siis vahtihaukkumassa toista kenttää.

Floran ohjelmassa oli tietysti kontakteja. Jos on namialusta ja namit, se menee alas, muuten jäkittää. No, jos sen jollain saa alas, on mitä työstää. Nyt juoksujen aikana ei kisoihin päästä kuitenkaan. Kauhean kivasti se muuten taas teki, vauhdilla mutta aivot mukana!

Dingo on kotona treenaillut tasapainotyynyä. Otin taas naksun kauniiseen käteen ja päätin sitkeästi naksuttaa takatassut tyynylle, onhan se paljon tehokkaampaa kuin se, että nostan ne itse. Yksi tassu löytyy jo hyvin, toinenkin ilmestyy tyynylle välillä kun naksut yhdestä tassusta loppuvat. Dingo on ilmeisesti koira, joka tarvitsee tiheästi treeniä ja paljon toistoja, muuten ei opi. Nyt se ei ole oppimassa perusasentoa, jossa taas panin naksun pois. Sivulla kontaktista naksuttaminen käskysanalla ei yleisty, Dingo ei tule yhtään mukaan, kun liikun. Yritin siis johdatella sitä namilla oikeaan paikkaan, vaikeaa sekin kun takapään toiminta on niin kankeaa. Luoksetulon loppua tehtiin istuen. Muuta fysiikkatreeniä: istu-seiso ja ristitassujen nostelua. Ja noudossa edistyttiin, Dingo selvästi harkitsi jo kapulan ottamista itse ja sitten yhdellä toistolla ottikin! Hyvällä mallilla siis sekin.