Floran kanssa hallilla. Kontakteja tietysti tehtiin. Sijoittelin kentälle kaikki kontaktiesteet, pari hyppyä, putken ja renkaan. Näillä tehtiin sitten ratasia eri variaatioin. Alastuloille vein namialustat, joita siirsin ja täytin Floran ollessa jemmassa reuna-aidan takana. Flora pinkoi alastuloille niin lujaa, että pysähtymiset olivat vähällä mennä pitkiksi. Sen hotkittua alustan tyhjäksi kutsuin ja jatkettiin seuraavalle esteelle. Sain hilpaista itse mihin vain, Flora ei kiinnostanut sijoittumiseni ja liikkeeni yhtään. Hyvin siis päästiin kontakteille, ja väliesteetkin menivät hyvin kunhan ohjasin kunnolla, sinnepäin ei Floran kanssa riitä, vaikka Vekan kanssa riittääkin. Hyvä treeni!

Veka jäi nyt sairaslomailemaan. Sen pieni lihasongelma ei ollutkaan niin pieni, vaan Veka alkoi ontua pahasti lauantain kisojen jälkeen. Eläinlääkäri ei löytänyt lihasvammaa kummempaa. Kipulääkettä, Back on Trackiä ja 6–8 viikon lepo. Plääh.

Illalla aloitettiin Dingon kanssa noudon pitoharjoittelu neljänneskilon kapulalla. Ei tunnu siltä, että saisin pikku tunnarikapulan nostelusta ja tiputtelusta jalostettua stabiilia edessä pitoa. Eli nyt siis ihan vanhanaikaisesti koira istumaan, kapula suuhun, kehut ja ruokapalkkoja. Ei mennyt kuin muutama toisto, että Dingo lakkasi venkoilemasta, ei ottanut kapulaa vielä itse, mutta kohta kyllä ottaa kun saa herkkuja.