Lauantaina hallilla. Floran kanssa pieniä tekniikkajuttuja. Putkesta kiepautus pitkittäiselle hypylle ja takaisin, samaan tyyliin kuin eilinen muurihyppy. Sain Floran irtoamaan hypylle ihan hyvin, mutta en hyppäämään mitenkään siivekettä nuollen. Palkkasin nameilla kädestä putken suulta. Sitten putkesta poikittaiselle hypylle ja takaakierto-persjättö. Toimi hyvin! Takaakierto piti vain ohjata tarpeeksi vahvasti.

Sitten väännettiin keppien kanssa, lipsahdettiin taas vanhaan kaavaan eli hermostuttiin virheistä ja tehtiin lisää virheitä. On vaan niin vaikeaa luovuttaa ja antaa periksi, kun koiralla alkaa keittää ja alkaa se aivottomuus. Ensin pari kertaa putken ja hypyn kautta lähetys avokulmaan, tämä meni kyllä hienosti heti oikein. Puolikas kepistö siis käytössä. Sitten ei edes jyrkkään umpikulmaan. Flora tunki väärälle puolelle. Monta kertaa. Pelkän hypyn kautta pystyi tekemään, mutta putki-takaakierto-välistäveto-hyppy vaikutti Floraan niin, ettei se enää pystynyt hakemaan aloitusta. Phuhuu! Palkaksi onnistuneista toistoista teurastettiin Ikea-rotta.

Dingo sai vipeltää toisen juniorin kanssa. Tosin molempia kiinnostivat lähinnä ohjaajien namitaskut, tulipa siitäkin hyvää harjoitusta. Tehtiin myös kontakteja pikkukontaktiesteellä, namin perässä yli, nameja etutassut maassa ja kutsu pois. Ensimmäinen yritys meni tosi huterasti, mutta joka toistolla parani! Tämä siis myös fysiikkatreenimielessä.

Illalla Dingo piteli vähän noutokapulaa, nyt jo jopa ilman kättä kuonon päällä, hienosti kapulaa purematta tai heiluttelematta. Nuuski kapulaa jo sen näköisenä, että kohta ottaa sen itse. Sitten vähän fysiikkaharjoitusta eli takatassujen nostelua. Ei voi vielä ristikkäisiä tassuja nostella. Jalat nousivat ja koira pysyi pystyssä, mutta eron niissä kyllä huomasi, vasen takatassu oli selvästi painavampi eli koira nojaa vasemmalle. Toivottavasti treeni auttaa yhtä hyvin kuin Floralle silloin.