Dingo on kotona treenaillut tasapainojuttuja. Takatassut tasapainotyynyllä se pysyy hyvin. Alettiin siis lisätä tähän toisen etutassun nostoa. Ristikkäisten tassujen nostelu on vielä vaikeaa. Fyssarin neuvon mukaisesti istumasta seisomaan nousua tehtiin myös. Vähän perusasentotreeniäkin.

Tiistaina Veka kävi fysioterapeutilla, joka ei löytänyt siitä enää mitään vikaa. Ilmeisesti sillä ei ollutkaan lihasvammaa, vaan jotain muuta, pienempää ja syvemmällä tavoittamattomissa. Koira on siis oireeton, mutta pidettävä treenitauolla, jotta piilevä vamma pääsee paranemaan, niin petollinen se oli viimeksikin. Illalla kokeilin isojen koirien kanssa, muistavatko ne vielä tunnarin. Kummallekin viisi toistoa kuudella tunnarikapulalla. Molemmat tekivät tosi hyvin, tehtävä oli muistissa kyllä! Menivät ensin jopa maahan niin kuin hajupurkeille joskus vuosi sitten. Olivat ihan intopinkeinä päästessään tekemään edes jotain.

Keskiviikkona Dingon kanssa hallille, jonne saapui Dingon sukulaismies Esko treenailemaan kanssani agia lainakoiran ominaisuudessa. Esko meni putkia, hyppyä, takaakiertoja, rengasta, muutaman kerran namin perässä keinua sekä edellisen treenaajan jättämät neljän esteen ristikkoperussarjan ja pöydälle nostetut puomin ylösmenon ja alastulon. Esko oli taitava, tervetuloa agilityn pariin Esko!

Sitten Dingo pääsi areenalle. Kyllä oli ihan eri koira käsissä kuin viimeksi, kyllä sillä oli silloin selkä kipeä. Dingo pinkoili intopinkeänä ja puuhaili vähän kaikkea. Putkia Ikea-rottapalkalla. Pari perussarjaa, ensin ohops ohi ja sitten hyppyjen kautta. Pöytäpuomin Dingo kipitteli muutaman kerran reippaasti, myös ihan huvikseen. Keinu myös hyvin, vähän liiankin reippaasti, mutta ei näköjään pieni pamahdus haitannut. Putkesta putkeen valssilla ja persjätöllä, myös toisesta putkesta pieni hyppy.