Sunnuntaina oli Floran vuoro kisata. Ylituomarina Marjo Heino, radalla tuomariharjoittelijoita. Yritin saada ratoja nauhalle kahden kameran ja kännykän voimin, mutta tekniikka pettää aina, joten ei.

C-rata oli hyppäri. Tästä saatiin ensimmäinen luvanolla ajalla -7,41 ja Floran eka pokaali, jee! Hyppy, pituus, putken kauempaan päähän, kurvi hypyn kautta kepeille. En uskaltanut irrota, joten valssi keppien päässä myöhästyi, mutta sain Floran oikein putkeen, sen päälle onneksi vähän saa ryysiä toisin kuin Vekan. Muurin ja hypyn kautta putkeen, tässä piti ottaa kunnolla etumatkaa, että saa koiran hypylle suoraan, oikealle, hyppykaareen vasemman kautta ja takaakierron kautta maaliin. En kirinyt ihan tarpeeksi kuitenkaan, ja pakka pysyi juuri ja juuri kasassa pois lukien toiseksi viimeiselle hypylle suunnittelemani hieno valssi, joka repsahti pelastelukalasteluksi. Se oli hyvä nolla! Flora oli kyllä hitaampi kuin treeneissä, vieras halli rasitti sen hermoja ja hyydytti sitä vähän.

B-kisa oli agirata ja siitä ei paljon kerrottavaa ole, pääsimme nimittäin melkein kolme estettä eli hypyn ja renkaan kautta puomille, jonka alastulolle Flora pysähtyi neljä tassua kontaktilla räksyttämään. Odotin ja toistin käskyn mutta ei, vähän aikaa seistyään räkyttämässä Flora loikkasi kokonaan maahan. Käskin takaisin, nyt löytyi oikea kontakti ja hölkättiin maaliin. Ei palkkaa tästä. Hermo piti hyllyttää kontaktiin, hyvä minä!

A-kisan agiradalla päästiin pidemmälle. Alkusuoralla hypyt, rengas, A ja mutkaputkeen. A:llakin Flora seisoi räkyttämässä, mutta sai sen verran tassunreunaa maahan, että jatketiin – ei tuo nyt oikeasti kyllä ihan hyväksyttävä ollut... Hyppy ja kepit hyvin, pystyhyppy valssilla, hypyn kautta puomin alle putkeen ja siitä keinulle. Ennen rataa lämpättiin tekemällä hyvän aikaa A:n kontakteja sivusta hyppäämällä, tässä Flora teki nopeita ja hienoja suorituksia, mutta radalla se teki sitten saman kuin puomilla eli seisoi räksyttämässä kokonaan kontaktilla – pani vielä yhden tassun maahan ja nosti takaisin – ja hyppäsi sitten kokonaan pois. En nähnyt pointtia edes uusia, käveltiin vain maaliin, lelu taskuun, koira hihnaan. Kisojen jälkeen otti jonkin verran päähän tuo kontaktihomma. Muta lähdöt ja rimat pysyivät, pujottelut menivät oikein, mustaoransseilta putkilta ei otettu kieltoja ja Flora jopa kääntyi ohjauksiin, joten paljon oli hyvääkin!